bolek Postat Februarie 11, 2009 Partajează Postat Februarie 11, 2009 Hmm, si cam cate ore rezista logitechul ala in asemenea regim? nu de alta, dar vine vara, si la 35C+ in mediu ambiant, racirea aia o sa se faca foaaaarte deficitar...si-asa se incing ca naiba tda-urile alea de la finalul de subwoofer din cauza tensiunii de alimentare ... Link spre comentariu
paul14 Postat Februarie 12, 2009 Partajează Postat Februarie 12, 2009 Nu stiu dar pot sa-ti zic altceva ca sa-ti faci o idee: cand am ascultat acel z5500 in service, in aprox. 5 min radiatorul ajunsese pe la 30 grade; primul minut a fost tinut la volum mic, iar restul de 4 la jumate din ce se zice ca poate prostia. Link spre comentariu
djlove Postat Februarie 20, 2009 Partajează Postat Februarie 20, 2009 Bani aruncati de pomana, cu bani aia se poate face ceva mult, mult, mult mai bun. Daca nu aveti ce face cu bani va dau un cont si mi trimite-ti mie mai bine decat sa ii dati pe chinezaria aia. Am avut vreo 2 la reparat pana acum, ce sa zic, e ca un sistem "de unica folosinta" cablajul ala........ vai de mama lor, il incalzesti cu statia de lipit la temeratura corecta si tot ramai cu traseele in aer........... Link spre comentariu
Vizitator trust00 Postat Februarie 22, 2009 Partajează Postat Februarie 22, 2009 am si eu un sistem logitech z5500 si dupa 3 luni de la expirarea garantiei s-o dus pe apa sambetei...din cate am citit pe forumuri s-o dus consola...stiti vreoun service in tara care sa se stie cu asa ceva....multumesc anticipat Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum