nutzu11v Postat Februarie 3, 2009 Partajează Postat Februarie 3, 2009 vreau sa-mi iau un sistem audio (ma gandeam la logitech z 5500)ce imi recomandati il are cineva care imi poate da mai multe detalii despre el ,se merita sau nu ,chiar scoate atat ,l-a testat cineva mai amanuntit (db,w)va multumesc+ Link spre comentariu
Spitfire Postat Februarie 3, 2009 Partajează Postat Februarie 3, 2009 La ce-l vei folosi in special? Muzica?Filme+jocuri?Pentru muzica e prea putin potrivit...medii lipsa, joase"bubuite", inalte "tzipate"...pentru filme e ok, "Anaconda 2" te face sa sari in fotoliu...daca amplasezi corect satelitii in camera. Consola se intampla sa aiba probleme la unele serii, un integrat Zilog... Link spre comentariu
adicontakt Postat Februarie 3, 2009 Partajează Postat Februarie 3, 2009 am facut revelionul cu asa ceva. mie mi-a placut la nebunie si mentionez ca l-am tinut toata noaptea la maxim ( 2 zile nu am auzit bine cu urechea care era indreptata spre sub) Link spre comentariu
EmyRulz Postat Februarie 3, 2009 Partajează Postat Februarie 3, 2009 Duamne, tu stai cu urechea in/langa/aproape subwoofer? Asta explica multe............ Link spre comentariu
adicontakt Postat Februarie 3, 2009 Partajează Postat Februarie 3, 2009 pai era pus langa birou unde era laptopul de pe care dadeam muzica Link spre comentariu
zal Postat Februarie 4, 2009 Partajează Postat Februarie 4, 2009 Foarte greu de depanat, trebuie f?cut buc??i-buc??ele ca s? schimbi TDA-urile montate în punte ptr sub, c? astea se tot ard, din 2 motive: tensiunea de alimentare e în jur de +/-35V, ceeace e în regul? ptr celelalte canale dar nu ?i ptr cel de sub, tensiunea recomandat? de produc?tor fiind mai mic? cu 10V pe ramur?. A doua problem? e c? diful ar fi trebuit s? fie de 16 Ohmi ?i e de 8... M?car s? fi pus siguran?e separate pe grupurile de TDA-uri. S? nu mai zic de cablaj... Afar?-i vopsit gardul... Link spre comentariu
paul14 Postat Februarie 4, 2009 Partajează Postat Februarie 4, 2009 Afar?-i vopsit gardul... Afara-i vopsit gardul, inauntr-ui leopardu` Am ascultat acest mult laudat sistem intr-un service cand am fost sa-mi iau monitoru`. Incepe ala de acolo sa-mi zica ca are sute de W, ca face multe boxe stereo, ca si cum ar fi zis ca dacia bate bmw. Am zis ca sa-mi faca o demonstratie audio; zis si facut. Il baga in priza, cablu de semnal in comp si ii da drumu, da fara sateliti. In camera se auzea doar bass, si incepe sa puna satelitii. Cum mai punea cate un satelit sunetu` se face mai varza, mai castiga ceva decibeli pe inalte, dar pe medii nimic. Satelitii bineinteles ca i-a pus gramada pe subwoofar ca asa-i al moda. Eu zic ca nu se merita sa dai caruta de bani pe nimic. PS: am mai vazut la un prieten cocalar o noua moda de pus satelitii pe perete: subwoofaru` la mijlocul unui perete, un satelit intr-un coltz, unul in celalalt, centrul+ceilalti 2 sateliti pusi in fata lui, cam in dreptul subwoofarului. Se aude shmecher imi zice el Link spre comentariu
Vizitator Postat Februarie 4, 2009 Partajează Postat Februarie 4, 2009 ma.. ca si calitate e super ok la volum mediu...daca dai tare intr-adevar se aud doar inalte si bass.ca si putere am reusit sa crapam un geam de plexiglas la noi in magazin in mall in timisoara...ps: Daca stai la bloc nu se merita. Link spre comentariu
mircea888 Postat Februarie 4, 2009 Partajează Postat Februarie 4, 2009 ca si putere am reusit sa crapam un geam de plexiglas la noi in magazin in mall in timisoara...da, am auzit si eu ca e destul de dur sistemul, sparge sticla, plexiglas, poate sparge foarte multe daca e aruncat cu viteza suficienta. aveti grija la picioare sa nu va loviti daca il scapati.cand se mai sparge cate un geam de la muzica se sparge din cauza ca vibreaza sticla si se atinge de ceva (eventual de cuisoarele de prindere), nu am auzit sa sparga cineva geam termopan pana acum.daca reusesti sa spargi un geam eu as zice ca e prost geamul nu ca e tare subwooferul. Link spre comentariu
Vizitator Postat Februarie 7, 2009 Partajează Postat Februarie 7, 2009 cred ca am scris ca s-a fisurat plexiglass-ul nu s-a spart...oricum nu garantez ca el a fost cauza.. am observat fisura la cam o saptamana dupa ce s-a produs cel mai probabil (la inventar cand am ascultat vreo 2 ore la volum cretin de ridicat) Link spre comentariu
bolek Postat Februarie 8, 2009 Partajează Postat Februarie 8, 2009 (la inventar cand am ascultat vreo 2 ore la volum cretin de ridicat)Un pic offtopic (daca la un astfel de topic se poate sa fie cineva offtopic) , dar v-a crescut substantial puterea de concentrare in timpul inventarului multumita ambientului suprasaturat cu huruiala aia ?! Bassul redat de sistemul asta are group delay destul de mare -nu mai mare ca majoritatea sistemelor de pc...si in functie si de acustica magazinului poate deveni un fel de zgomot de camion, dar camionul nu trece, ci sta acolo... Link spre comentariu
Vizitator Postat Februarie 11, 2009 Partajează Postat Februarie 11, 2009 pai na.. atractia serii era sa vedem cum dansau stick-urile usb prin vitrina.. Link spre comentariu
Dr.L Postat Februarie 11, 2009 Partajează Postat Februarie 11, 2009 si satelitii n-au scos fum? ca la volum ridicat intra in ei frecvente prea joase,distorisoneaza nasol etc Link spre comentariu
paul14 Postat Februarie 11, 2009 Partajează Postat Februarie 11, 2009 poate nu erau conectati Link spre comentariu
tranzistor Postat Februarie 11, 2009 Partajează Postat Februarie 11, 2009 Duamne, tu stai cu urechea in/langa/aproape subwoofer? Asta explica multe............ce sa mai zic de mine care am bagat capu intr-o boxa cu un dif. de 12"abia mai puteam sa respir sa nu mai vorbesc de urechile mele..... Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum