ionut_h Postat Februarie 3, 2009 Partajează Postat Februarie 3, 2009 Salut.Vreau sa aflu care din cei 29 pini formeaza digitii pe afisorul meu?Folosesc aplicare tensiune pin cu pin sau uncontroler pentru a afla.Nu vreau sa il ard.Mersi. Link spre comentariu
ghimpe-- Postat Februarie 3, 2009 Partajează Postat Februarie 3, 2009 Ce fel de afisor? LCD? cu LED-uri? Link spre comentariu
ionut_h Postat Februarie 3, 2009 Autor Partajează Postat Februarie 3, 2009 Ce fel de afisor? LCD? cu LED-uri?LCD cu 29 pini. Link spre comentariu
ghimpe-- Postat Februarie 4, 2009 Partajează Postat Februarie 4, 2009 Era un montaj simplu in connex electronic (parca), trebuie sa caut schema prin calculatorul de acasa.... Link spre comentariu
ghimpe-- Postat Februarie 6, 2009 Partajează Postat Februarie 6, 2009 Uite schema promisa: Aici se poate observa si montajul realizat si montat intr-o carcasa de baterie: Link spre comentariu
ionut_h Postat Mai 20, 2009 Autor Partajează Postat Mai 20, 2009 salut.am folosit un traf de 3-4 Vca pentru a afla segmentele de pe afisor.problema e ca incepand cu al 7-lea pin masurand pe rand cu restul pinilor, imi afiseaza mai "palid",dar afiseaza.cand sa pun afisorul in functiune vad ca nu se mai aprind toate segmentele.s-au ars?ce s-a intamplat si cum pot continua?multumesc. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum