ionut_h Postat Februarie 3, 2009 Partajează Postat Februarie 3, 2009 Salut.Am un afisor cu 29 pini.Eu vreau sa aflu pinii care afiseaza digitii fara sail ard.Daca aplic o tensiune alternativa de 9Vca ma tem sa nu il ard. Pot sa pun un controler sa determin mai usor? Ce controler? Link spre comentariu
vsurducan Postat Februarie 5, 2009 Partajează Postat Februarie 5, 2009 Salut.Am un afisor cu 29 pini.Eu vreau sa aflu pinii care afiseaza digitii fara sail ard.Daca aplic o tensiune alternativa de 9Vca ma tem sa nu il ard. Pot sa pun un controler sa determin mai usor? Ce controler?Grea ii electronica asta frate draga! Pai daca-ti pui problema sa nu arzi un prapadit de afisor si nu-ti pui problema daca o sa arzi controlerul cu care vrei sa-l testezi, e destul de grav. Determina intai exact ce LCD ai, cauta-i datasheetul, citeste-l, eventual daca nu-l gasesti fa-i o poza dispozitivului si apoi intreaba, ca nimeni nu-ti ghiceste gandurile.La LCD-ul alfanumeric sau numeric se vede conexiunea spre electrozi daca te uiti la el sub un anumit unghi. Foloseste un generator dreptunghiular de semnal cu amplitudinea virf la varf de cca 3V. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum