Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

sfat amplificator

Vizitator dododo

Postări Recomandate

Vizitator dododo

sal am si eu o problema de ceva timp. am un rest de statie hitachi ha3700 si as vrea sa construiesc un amplif functional folosind alimentarea de la aceasta statie.transformatorul scoate 2*35v am 2*48v redresat si filtrat puterea nu o stiu pe statie scrie doar 220v 50hz 300watt la alimentare. Va rog sa imi recomandati un amplificator daca se poate pt niste boxe unitra 140w

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 15
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• zal

2

• DJ_Speedy

1

• djlove

1

• retrosong

1

Top autori în acest subiect

ai putea folosi schema de la ipa 400, eventual doar cu 3 perechi de finali. Acum depinde si de bugetul tau. Variante sunt forte multe; ceva mai de calitate ar fi quad sau motorola amp.

Link spre comentariu

Depinde cît de mare e trafo, a?a din ochi, raportat la cei 300W de pe etichet?, ar fi 2x60W sinus, cam 2x80-90W la muzical, pe 8 Ohmi.Deci po?i s? cau?i un amplif de maxim 100W/8 Ohmi, alimentat la maxim +/-50V, sînt scheme mai sus.

Link spre comentariu
Vizitator dododo

asa din ochi e cam micut, revin cu o poza mai tarziu si de aia am intrebat ce amplif sa fac ca nu as vrea sa investesc banii in el si dupa aia sa fiu nevoit sa cumpar si traf ca nu e tocmai ieftin

Link spre comentariu

am vreo sansa la 2*nmos200 cu trafu asta?

Trafo va duce atat cat poate asa ca nu ai probleme cu acest kit (sau cu altul asemanator)Te limitezi si tu doar la boxe sa fie pe 8 ohmi. Asa cum a mers transformatorul pe schema veche asa va merge si pe kiturile noi.
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări