Yo4You Postat Decembrie 10, 2009 Partajează Postat Decembrie 10, 2009 Si ceva mai mare Dapai dupa teoria mea daca montezi o lampa sa lumineze chiar pe masa nu ar avea voie sa lumineze ledurile, exact cum este si in filmulet, pe cand schemele prezentate de voi sunt prea simple daca este lumina suficienta ledurile nu lumineaza daca acoperi cu mana se aprind, insa daca este intuneric se aprinde toata masa? Eu zic ca totul se bazeaza pe principiul audiofrecventei detector de prezenta brum de retea. Link spre comentariu
Felis Postat Decembrie 10, 2009 Partajează Postat Decembrie 10, 2009 mai indicat ar fi senzori de tip capacitiv care vor aprinde ledurile in functie de miscarile celor aflati la masa cu conditia ca acei senzori sa fie bine etalonati Link spre comentariu
MariusTehnik Postat Decembrie 28, 2009 Partajează Postat Decembrie 28, 2009 Mai baieti , a gasit careva schema pe care o folosesc astia la evilmadscientist ?Este cu LM324 ceva c-uri de 220nF , si inca cateva. Daca ne punem mintea cativa de aici sa scoatem schema de pe un cablaj de al lor ? Se baga careva ?Eu pun pozele la rezolutie mare si incercam sa ne dam seama.Se baga careva ? despre ce schema e vb Link spre comentariu
Vizitator bughy89 Postat Ianuarie 5, 2010 Partajează Postat Ianuarie 5, 2010 http://obrazki.elektroda.net/87_1237921884.png de asta ce ziceti? Link spre comentariu
efti Postat Octombrie 7, 2011 Partajează Postat Octombrie 7, 2011 a realizat cineva montajul? cum se comporta? Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum