Vizitator viorel24 Postat Februarie 2, 2009 Partajează Postat Februarie 2, 2009 vand punti redresoare Link spre comentariu
mircea888 Postat Februarie 2, 2009 Partajează Postat Februarie 2, 2009 interesant care ar fi scopul acestui topic?PS: imi aduce aminte de bancul ala cu "biscuim maria ta!" Link spre comentariu
tranzistor Postat Februarie 2, 2009 Partajează Postat Februarie 2, 2009 Vrea sa zica,ca alea is punti redresoare de putere,in caz ca e cineva care nu stie,insa e mai amuzant bancu cu "biscuim maria ta!"sau poate ne intreaba,iar atunci sa i raspundem omului:ne facem punte si redresam maria ta! da alea sunt punti redresoare de putere,care e nelamurirea? Link spre comentariu
Vizitator viorel24 Postat Februarie 2, 2009 Partajează Postat Februarie 2, 2009 interesant care ar fi scopul acestui topic?PS: imi aduce aminte de bancul ala cu "biscuim maria ta!"ACUM AI INTELES dl. MIRCEA Link spre comentariu
Dr.L Postat Februarie 3, 2009 Partajează Postat Februarie 3, 2009 da,forumul nici nu e structurat in asa fel incat vanzarile sa se faca la bazar mircea calin are dreptate,dar cine nu cunoaste forumul n-are de unde sa stie Link spre comentariu
Electronist Postat Februarie 4, 2009 Partajează Postat Februarie 4, 2009 Un pret? Link spre comentariu
Vizitator viorel24 Postat Februarie 4, 2009 Partajează Postat Februarie 4, 2009 500RON TEF. 0726 669886 Link spre comentariu
Dr.L Postat Februarie 5, 2009 Partajează Postat Februarie 5, 2009 la pretul asta nu le iei de noi? Link spre comentariu
Vizitator viorel24 Postat Februarie 5, 2009 Partajează Postat Februarie 5, 2009 eu cred ca dumneavoastra vreti totul MOCA doar pt ca sinteti din Capitala . pretul unei diode noi este de 225ron ,eu cred ca la jumatate de pret este rezonabil + radiatorii Link spre comentariu
mircea888 Postat Februarie 7, 2009 Partajează Postat Februarie 7, 2009 eu cred ca dumneavoastra vreti totul MOCA doar pt ca sinteti din Capitala . pretul unei diode noi este de 225ron ,eu cred ca la jumatate de pret este rezonabil + radiatoriispuneti si ce diode sunt acolo, conteaza acest lucru atunci cand faci un pret, se vede cam ce pot ele dar e bine sa se stie ce e acolo. Link spre comentariu
Vizitator viorel24 Postat Februarie 7, 2009 Partajează Postat Februarie 7, 2009 D355N2000, 355A 2000V, capsula B-42 eu cred ca dumneavoastra vreti totul MOCA doar pt ca sinteti din Capitala . pretul unei diode noi este de 225ron ,eu cred ca la jumatate de pret este rezonabil + radiatoriispuneti si ce diode sunt acolo, conteaza acest lucru atunci cand faci un pret, se vede cam ce pot ele dar e bine sa se stie ce e acolo. Link spre comentariu
danzup Postat Februarie 8, 2009 Partajează Postat Februarie 8, 2009 Si de ce nu postezi la BAZAR VANZARI ?????? Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum