Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

VAND punti redresoare de putere

Vizitator viorel24

Postări Recomandate

• Răspunsuri 11
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• mircea888

2

• Dr.L

2

• tranzistor

1

• Electronist

1

Top autori în acest subiect

Vrea sa zica,ca alea is punti redresoare de putere,in caz ca e cineva care nu stie,insa e mai amuzant bancu cu "biscuim maria ta!"sau poate ne intreaba,iar atunci sa i raspundem omului:ne facem punte si redresam maria ta! :bataie da alea sunt punti redresoare de putere,care e nelamurirea? :nebun:

Link spre comentariu
Vizitator viorel24

eu cred ca dumneavoastra vreti totul MOCA doar pt ca sinteti din Capitala . pretul unei diode noi este de 225ron ,eu cred ca la jumatate de pret este rezonabil + radiatorii

Link spre comentariu

eu cred ca dumneavoastra vreti totul MOCA doar pt ca sinteti din Capitala . pretul unei diode noi este de 225ron ,eu cred ca la jumatate de pret este rezonabil + radiatorii

spuneti si ce diode sunt acolo, conteaza acest lucru atunci cand faci un pret, se vede cam ce pot ele dar e bine sa se stie ce e acolo.
Link spre comentariu
Vizitator viorel24

D355N2000, 355A 2000V, capsula B-42

spuneti si ce diode sunt acolo, conteaza acest lucru atunci cand faci un pret, se vede cam ce pot ele dar e bine sa se stie ce e acolo.
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări