Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Boxe active custom made

Vizitator

Postări Recomandate

pai gabriele tu care filtru ai recomanda?(precizez ca vreau ca acel dif de 250w vreau sa bage doar bass) :speriat

Recomandarea mea e sa deschizi un post nou.......dedicat 100% pt problema ta,unde putem aprofunda .acestea sunt regulile,nu le-am facut eu ...asteptam :smt103:
Link spre comentariu
  • Răspunsuri 37
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Bogdi16

8

• adircf

6

• Badman

2

• Romica_t

2

Top autori în acest subiect

Vizitator jesse

am facut cum ai spus gabriele am deschis un subiect se numeste : Cum sa faci un filtru activ?.........tot la Boxe si Difuzoare dak pozti intra acolo sa imi spui tiasi fi recunoscator

Link spre comentariu

In primul rand felicitari pt consturctie :aplauze , arata excelent ( aratau si mai bine doar cu grila neagra , parerea mea ) , se vede ca esti meserias la construit incinte si cred ca ai investit o tona de timp in executie. Am si eu 2 interbari......A-si dori sa stiu cat au costat difuzoarele ? si De unde le-ai achizitionat ?,............asta daca nu e confidential ............

Link spre comentariu

In primul rand felicitari pt consturctie :aplauze , arata excelent ( aratau si mai bine doar cu grila neagra , parerea mea ) , se vede ca esti meserias la construit incinte si cred ca ai investit o tona de timp in executie. Am si eu 2 interbari......A-si dori sa stiu cat au costat difuzoarele ? si De unde le-ai achizitionat ?,............asta daca nu e confidential ............

Cu parere de rau e confidential :sorry
Link spre comentariu

A-si dori sa stiu cat au costat difuzoarele ? si De unde le-ai achizitionat ?

Poti afla si tu. Da search pe google la difuzoarele respective cu mentiunea sa fie cautarile in romania :smt047
Link spre comentariu

quote="george_21_2005"]salut.imi palce cum le-ai lucrat.imi poti spune si mie de unde ai procurat radiatoarele?as avea si eu nevoie de 2 bucati.mc.......................................................................................................................................Au fost recuperate de la un final dezafectat....... :sparge:

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări