Vizitator Postat Martie 3, 2009 Partajează Postat Martie 3, 2009 pai gabriele tu care filtru ai recomanda?(precizez ca vreau ca acel dif de 250w vreau sa bage doar bass) Recomandarea mea e sa deschizi un post nou.......dedicat 100% pt problema ta,unde putem aprofunda .acestea sunt regulile,nu le-am facut eu ...asteptam :smt103: Link spre comentariu
Vizitator jesse Postat Martie 5, 2009 Partajează Postat Martie 5, 2009 am facut cum ai spus gabriele am deschis un subiect se numeste : Cum sa faci un filtru activ?.........tot la Boxe si Difuzoare dak pozti intra acolo sa imi spui tiasi fi recunoscator Link spre comentariu
BF37 Postat Martie 5, 2009 Partajează Postat Martie 5, 2009 In primul rand felicitari pt consturctie , arata excelent ( aratau si mai bine doar cu grila neagra , parerea mea ) , se vede ca esti meserias la construit incinte si cred ca ai investit o tona de timp in executie. Am si eu 2 interbari......A-si dori sa stiu cat au costat difuzoarele ? si De unde le-ai achizitionat ?,............asta daca nu e confidential ............ Link spre comentariu
Vizitator Postat Martie 6, 2009 Partajează Postat Martie 6, 2009 In primul rand felicitari pt consturctie , arata excelent ( aratau si mai bine doar cu grila neagra , parerea mea ) , se vede ca esti meserias la construit incinte si cred ca ai investit o tona de timp in executie. Am si eu 2 interbari......A-si dori sa stiu cat au costat difuzoarele ? si De unde le-ai achizitionat ?,............asta daca nu e confidential ............Cu parere de rau e confidential Link spre comentariu
adircf Postat Martie 6, 2009 Partajează Postat Martie 6, 2009 A-si dori sa stiu cat au costat difuzoarele ? si De unde le-ai achizitionat ?Poti afla si tu. Da search pe google la difuzoarele respective cu mentiunea sa fie cautarile in romania :smt047 Link spre comentariu
Vizitator george_21_2005 Postat Martie 8, 2009 Partajează Postat Martie 8, 2009 salut.imi palce cum le-ai lucrat.imi poti spune si mie de unde ai procurat radiatoarele?as avea si eu nevoie de 2 bucati.mc Link spre comentariu
Vizitator Postat Martie 8, 2009 Partajează Postat Martie 8, 2009 quote="george_21_2005"]salut.imi palce cum le-ai lucrat.imi poti spune si mie de unde ai procurat radiatoarele?as avea si eu nevoie de 2 bucati.mc.......................................................................................................................................Au fost recuperate de la un final dezafectat....... Link spre comentariu
Bogdi16 Postat Martie 9, 2009 Partajează Postat Martie 9, 2009 Dar domnul moderator unde pot citi regulamentul?Uita-ti aici...viewtopic.php?f=36&t=2390 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum