adircf Postat Februarie 4, 2009 Partajează Postat Februarie 4, 2009 nu ma indoiesc vasile. Link spre comentariu
Vizitator Postat Februarie 4, 2009 Partajează Postat Februarie 4, 2009 In momentul in care ti se pun niste conditii tip: culoare ,putere,dimensiuni si mai ales un anumit bugete f greu sa satisfaci toate gusturile (ale mele se exclud in acest caz) daca am reusit sa multumesc pe prietenul meu(viitorul propietar) restul admira daca e ceva de admirat ,si critica deasemeni ce considera ca nu e pe gustul sau ,sau incompatibil cu propriile convingeri in cauza ......Apreciez oricum faptul ca am fost bagat in seama si de aceasta data ,asta denota interesul dumneavoastra,ca intodeauna intentia conteaza ,si speranta de realizari mai putin amatoricesti si mai apropiate de cea ce numim "profesional". Link spre comentariu
Bogdi16 Postat Februarie 4, 2009 Partajează Postat Februarie 4, 2009 ) daca am reusit sa multumesc pe prietenul meu(viitorul propietar)Tocmai asta vroiam sa scot in evidenta. Link spre comentariu
adircf Postat Februarie 4, 2009 Partajează Postat Februarie 4, 2009 gabriele, cand am vazut detaliile la constructia incintei realizam ca nu aveam sa critic un om ce-a facut boxe pentru prima oara Am eu ceva cu piezzo-urile, atata tot. :a:Poate pe viitor o sa ne arati si un proiect mai avansat. ;) Link spre comentariu
Vizitator Postat Februarie 4, 2009 Partajează Postat Februarie 4, 2009 gabriele, cand am vazut detaliile la constructia incintei realizam ca nu aveam sa critic un om ce-a facut boxe pentru prima oara Am eu ceva cu piezzo-urile, atata tot. :a:Poate pe viitor o sa ne arati si un proiect mai avansat. ;)Da sigur promit,dar depinde ca intodeauna si de bugetul alocat cum toti prieteni mei vor cit mai ieftin ....nu e usor ,nu de altceva dar risc sa fac munca patriotica ....... Link spre comentariu
adircf Postat Februarie 5, 2009 Partajează Postat Februarie 5, 2009 poti sa le explici ca pentru 50 de euro in plus, nu merita sa-si strice urechile :lovestory: Link spre comentariu
Bogdi16 Postat Februarie 5, 2009 Partajează Postat Februarie 5, 2009 Problema e ca lumea pune prea mult accent pe partea de bass si neglijeaza partea de medii-inalte care este la fel de importanta. Un sunet frumos si echilibrat nu tine numai de bass. Link spre comentariu
Vizitator Postat Februarie 5, 2009 Partajează Postat Februarie 5, 2009 propietarul boxelor e multumit ......eu multumit ....voi nu prea.ca e patrata ,asa mi-a ceruto ,culori diferite asa lea vrut ,horn nu pt ca erau bani putini ,cu invertorul 12v/230v am dat lovitura daca vi-l mai amintiti era comandat tot de cel cu boxele......Stiu ca e greu sa impac pe toata lumea..... Link spre comentariu
Bogdi16 Postat Februarie 10, 2009 Partajează Postat Februarie 10, 2009 gabriele intelege ca noi suntem multumiti daca clientul/prietenul tau e multumit, daca tu le faceai asa pt tine cu piezzo si alte minunatii crezand ca asa e bine, atunci nu eram multumiti Intr-o astfel de constructie nu conteaza totdeauna piesele folosite, ci munca efectiva in montarea si prelucrarea lor. La cat mai multe in continuare! Uite..eu acum sunt multumit! Link spre comentariu
scormonel Postat Februarie 10, 2009 Partajează Postat Februarie 10, 2009 Sincere felicitari. Lucrat frumos si ingrijit !. Link spre comentariu
Vizitator Postat Februarie 10, 2009 Partajează Postat Februarie 10, 2009 Sincere felicitari. Lucrat frumos si ingrijit !.Multumesc pentru aprecieri,cuvinte mai mult sau mai putin identice am primit si de la actualul propietar...varianta in italiana desigur... Link spre comentariu
Vizitator Postat Februarie 28, 2009 Partajează Postat Februarie 28, 2009 acesta este difuzorul despre care vorbeamse poate si una si alta decide-te tu ......ce varianta sa aprofundam.Gabriel Link spre comentariu
Bogdi16 Postat Februarie 28, 2009 Partajează Postat Februarie 28, 2009 Am sters mesajele domnului jesse si i le voi sterge pe toata pana va citii regulamentul! Link spre comentariu
Vizitator jesse Postat Februarie 28, 2009 Partajează Postat Februarie 28, 2009 Am sters mesajele domnului jesse si i le voi sterge pe toata pana va citii regulamentul!Dar domnul moderator unde pot citi regulamentul? Link spre comentariu
Vizitator jesse Postat Martie 3, 2009 Partajează Postat Martie 3, 2009 pai gabriele tu care filtru ai recomanda?(precizez ca vreau ca acel dif de 250w vreau sa bage doar bass) Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum