Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Boxe active custom made

Vizitator

Postări Recomandate

• Răspunsuri 37
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Bogdi16

8

• adircf

6

• Badman

2

• Romica_t

2

Top autori în acest subiect

In momentul in care ti se pun niste conditii tip: culoare ,putere,dimensiuni si mai ales un anumit bugete f greu sa satisfaci toate gusturile (ale mele se exclud in acest caz) daca am reusit sa multumesc pe prietenul meu(viitorul propietar) restul admira daca e ceva de admirat ,si critica deasemeni ce considera ca nu e pe gustul sau ,sau incompatibil cu propriile convingeri in cauza ......Apreciez oricum faptul ca am fost bagat in seama si de aceasta data ,asta denota interesul dumneavoastra,ca intodeauna intentia conteaza ,si speranta de realizari mai putin amatoricesti si mai apropiate de cea ce numim "profesional".

Link spre comentariu

gabriele, cand am vazut detaliile la constructia incintei realizam ca nu aveam sa critic un om ce-a facut boxe pentru prima oara :aplauze Am eu ceva cu piezzo-urile, atata tot. :a:Poate pe viitor o sa ne arati si un proiect mai avansat. ;)

Link spre comentariu

gabriele, cand am vazut detaliile la constructia incintei realizam ca nu aveam sa critic un om ce-a facut boxe pentru prima oara :aplauze Am eu ceva cu piezzo-urile, atata tot. :a:Poate pe viitor o sa ne arati si un proiect mai avansat. ;)

Da sigur promit,dar depinde ca intodeauna si de bugetul alocat cum toti prieteni mei vor cit mai ieftin ....nu e usor ,nu de altceva dar risc sa fac munca patriotica .......
Link spre comentariu

Problema e ca lumea pune prea mult accent pe partea de bass si neglijeaza partea de medii-inalte care este la fel de importanta. Un sunet frumos si echilibrat nu tine numai de bass.

Link spre comentariu

propietarul boxelor e multumit ......eu multumit ....voi nu prea.ca e patrata ,asa mi-a ceruto ,culori diferite asa lea vrut ,horn nu pt ca erau bani putini ,cu invertorul 12v/230v am dat lovitura daca vi-l mai amintiti era comandat tot de cel cu boxele......Stiu ca e greu sa impac pe toata lumea.....

Link spre comentariu

gabriele intelege ca noi suntem multumiti daca clientul/prietenul tau e multumit, daca tu le faceai asa pt tine cu piezzo si alte minunatii crezand ca asa e bine, atunci nu eram multumiti :rade: Intr-o astfel de constructie nu conteaza totdeauna piesele folosite, ci munca efectiva in montarea si prelucrarea lor.

La cat mai multe in continuare!

Uite..eu acum sunt multumit! :dans:

Link spre comentariu
  • 3 săptămâni mai târziu...

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări