Vizitator Postat Februarie 2, 2009 Partajează Postat Februarie 2, 2009 Am construit de la o 2 boxe active echipate cu 2 dif (celestion)fiecare de 12" + un tweteer dublu de la monacor ,amplificatoare de 400w mosfet pe ambele boxe ,iar pe una din ele si o intrare separata comutabila pt microfon cu pot. gain si control de ton asfel avind si posibilitatea de a face un link pt a le pilota pe amindoua in varianta cu microfonul....... am decupat plop multistrat de 2 cm asa cum se vede ,dupa care cu freza am facut canale.......si cu aracet am fixat totul.... am decupat pt dif si minere... am slefuit bine...... Aici pregatesc tolexul pt a le imbraca........ Dupa lipirea tolexului montez coltarii, suportul central , piciorusele de cauciuc,.minerele........ Si de acum incep cu interiorul...... Aceasi poveste si cu a -2- a boxa .. partea electronica(modul mosfet,transformator 500w home made,etc) Dif. adevarate de 250w/buc....... Grila de protectie, burete....... Si rezultatul...... Link spre comentariu
Romica_t Postat Februarie 2, 2009 Partajează Postat Februarie 2, 2009 Felicitari,un design original!De ce le-ai facut de culori diferite?Ce fel de tweeter e acela? Link spre comentariu
Vizitator Postat Februarie 2, 2009 Partajează Postat Februarie 2, 2009 Felicitari,un design original!De ce le-ai facut de culori diferite?Ce fel de tweeter e acela?asa a dorit (prietenul care a finantat totul).....tweeter cod mpt-177 (225w/4 ohm;3500-20000hz) Link spre comentariu
Romica_t Postat Februarie 2, 2009 Partajează Postat Februarie 2, 2009 Daca sunteti multumiti de sunet,e bine!Tweeterul acela nu coboara destul,si nici wooferul nu urca asa sus,ca sa se imbine cum trebuie.Cred ca ai lipsa de medii.Mai bine mergea un driver cu horn in locul tweeterului. Link spre comentariu
Bogdi16 Postat Februarie 2, 2009 Partajează Postat Februarie 2, 2009 Sincer mie nu imi place cum arata estetic...dar din punct de vedere al finisajului si al nivelului de constructie te felicit arata bine si se vede ca sunt lucrate calumea. Link spre comentariu
radue Postat Februarie 3, 2009 Partajează Postat Februarie 3, 2009 Felicitari!Totusi, tweeter care sa aiba 225W/4ohmi nu cred sa existe... Link spre comentariu
Vizitator Postat Februarie 3, 2009 Partajează Postat Februarie 3, 2009 Felicitari!Totusi, tweeter care sa aiba 225W/4ohmi nu cred sa existe... Am citat datele de catalog nimic mai mult.....unde spune :inalta presiune sonoraraspuns liniar in frecventatensiune max. 30vPmax/8 ohm--115w iar pe 4 ohm /225w presiune son 99dBDIMENSIUNI 149x95.......!? Link spre comentariu
Bogdi16 Postat Februarie 4, 2009 Partajează Postat Februarie 4, 2009 Pmax/8 ohm--115w iar pe 4 ohm /225w Care i treaba ? Da un Pdf de la inalta aia. sau ceva....sa vedem. Link spre comentariu
Vizitator Postat Februarie 4, 2009 Partajează Postat Februarie 4, 2009 nu am reusit sa dascarc PDF pt ca nu sunt inregistrat direct la ei dar am copiat pagina:MPT-177 Numero ordine: 11.0540Tweeter piezo Con altissima pressione sonora e con risposta lineare in frequenza.Caractéristiques techniques Altoparlanti Banda passante3500-20000Hz Tensione max.30V? Potenza max. 4?225W 8?115W Press. son. med. (2,83V/1m)99dB Angolo diffus. (vert./hor.)60°/30° Impedenza/1kHz> 1000? Apertura di montaggio125x55mm Profondit? di montaggio100mm Dimensioni (lxlhxp)161x95mm Peso200g Link spre comentariu
adircf Postat Februarie 4, 2009 Partajează Postat Februarie 4, 2009 Tweeter piezobleah :a: Link spre comentariu
Administratori Badman Postat Februarie 4, 2009 Administratori Partajează Postat Februarie 4, 2009 domnule moderator... regulamentul cu privire la continutul posturilor - NU postati INUTIL replici de 1-2 cuvinte de genul "Cool", "lol", "thx"...etc. Link spre comentariu
djlove Postat Februarie 4, 2009 Partajează Postat Februarie 4, 2009 Se vede ca ai muncit mult la ele, felicitari pentru realizare. Personal mie nu imi place finisajul acela si nici ca sunt de culori diferite, dar fiecare cu gustul lui... Link spre comentariu
Bogdi16 Postat Februarie 4, 2009 Partajează Postat Februarie 4, 2009 La urma urmei...piezzo cum o fii el, daca tu esti multumit de rezultatul final, asta conteaza. Bafta in continuare! adircf Ai ban (asta e preferatu meu emoticon) Link spre comentariu
adircf Postat Februarie 4, 2009 Partajează Postat Februarie 4, 2009 la cat a muncit omul pe cutiile alea, dand atentie si materialului (ply, nu pal) punand difuzoare Celestion Truvox ce denota faptul ca este o persoana cu varsta 25 - 40 de ani care ramas la gandirea oldschool de pe vremuri cand celestion avea un nume in industrie cu modelel AlNico, dar mai nou un magnet cu un sasiu de tabla tot este bun daca scrie Celestion pe el. Cutia, manopera, look-ul vintage al incintelor care era mai accentuat daca facea rost de vinilin tot este perfect pentru un meserias vechi de meserie. Dar fiind faptul pentru ca in cauza deoareceului a montat un tweeter piezzo efectiv m-am scarbit si am pierdut sa mai dau atentie topicului. Un Tweeter piezzo e ca si cum ti-ar arunca proaspata achizitie din club o duma dupa 5 minute de sex, ca ea ii pe rosu. Toate astea intr-un cuvant.... Bleah. Credeam ca se subantelege.Later edit:Am trecut cu vederea peste ledurile albastre de chici.Imi cer scuze daca Bleah-ul meu nu s-a subainteles si promit solemn ca nu ma voi mai exprima in sunete onomatopeice. Ma voi justifica pana la capat. Link spre comentariu
Administratori Badman Postat Februarie 4, 2009 Administratori Partajează Postat Februarie 4, 2009 Ce aveti cu piezo ? Daca sunetul scontat a fost obtinut nu stiu care este problema voastra :bataieSunt convins ca @gabriele va da lectii la oricare dintre voi, si mie Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum