yo9gcc Postat Februarie 2, 2009 Partajează Postat Februarie 2, 2009 Am primit de curand o camera web tip Armedia model KSISII am tot cautat drivere pe net si nu am gasit nimic, daca cineva are acelasi tip de camera web sau are drivere rog sa ma ajute si pe mine sa intru in posesia lor. Multumesc anticipat Link spre comentariu
Vizitator dinano Postat Februarie 8, 2009 Partajează Postat Februarie 8, 2009 mai ai nevoie de driver pt webcam?si eu am cautat de mi-au sarit capacele! Acum in sfarsit am gasit CD-ul Link spre comentariu
yo9gcc Postat Februarie 9, 2009 Autor Partajează Postat Februarie 9, 2009 Da imi mai trebuie, nu am gasit nimic pe net. Spune-mi o posibilitate sa intru in posesia lor.Multumesc anticipat! Link spre comentariu
Vizitator doini Postat Februarie 17, 2009 Partajează Postat Februarie 17, 2009 Ma puteti ajuta si pe mine cu un driver pentru webcam Armedia K13A? multumesc.. Link spre comentariu
Vizitator doini Postat Februarie 23, 2009 Partajează Postat Februarie 23, 2009 http://209.85.129.132/search?q=cache:ML ... ra+(VC0303)&hl=ro&ct=clnk&cd=2&gl=ro urmati linkul de mai sus .....mi-a rezolvat problema cu driverul pt webcam armedia K13A Link spre comentariu
yo9gcc Postat Februarie 24, 2009 Autor Partajează Postat Februarie 24, 2009 Am fost pe acolo dar nu am gasit ceva pt webcam armedia K13A daca poti sa-mi spui mai exact care fisier ai descarcat si instalat.Multumesc anticipat! Link spre comentariu
Vizitator doini Postat Februarie 25, 2009 Partajează Postat Februarie 25, 2009 http://209.85.129.132/search?q=cache:MLb0EP8wS90J:social.msdn.microsoft.com/Forums/en-US/windowscompatibility/thread/4f0179bc-2e97-498e-8d11-6f886af196f7/+VIMICRO+USB+PC+Camera+(VC0303)&hl=ro&ct=clnk&cd=2&gl=ro urmati linkul de mai sus .....mi-a rezolvat problema cu driverul pt webcam armedia K13A sursa webcam armedia K13A este VIMICRO USB PC Camera de aici : http://www.vimicro.com/english/product/pc003.htm am instalat Detection Tool of Vimicro PC Camera Processors Model without notice. acesta este un detector de driver care-ti va da linkul de download, in functie varianta de Windows detinuta.instalezi driverul...si gata, ar trebui sa functioneze.. Link spre comentariu
yo9gcc Postat Februarie 25, 2009 Autor Partajează Postat Februarie 25, 2009 Iti multumesc mult, am rezolvat si eu problema, a trebuit sa reinstalez windows aveam ceva probleme si nu imi descoperea driverul la web cam, acum dupa ce am reinstalat a mers si este ok.Cu stima MARIAN Link spre comentariu
Vizitator doini Postat Februarie 25, 2009 Partajează Postat Februarie 25, 2009 Iti multumesc mult, am rezolvat si eu problema, a trebuit sa reinstalez windows aveam ceva probleme si nu imi descoperea driverul la web cam, acum dupa ce am reinstalat a mers si este ok.Cu stima MARIANCu multa placere Link spre comentariu
MifTy Postat Februarie 25, 2009 Partajează Postat Februarie 25, 2009 ... îmi aduce aminte cum am compilat suportul pntru webcam în slack 8.0!!! "geniile" din bloc argumentau c? n-am cum "din moment ce nici pentru windows nu g?se?ti drivere bune de vimicro!!!" Link spre comentariu
Vizitator cucuruzel Postat Iunie 22, 2009 Partajează Postat Iunie 22, 2009 Poate asta: http://rs92.rapidshare.com/files/311566 ... driver.zipeu am incercat cu acesta pe Win XP PRO SP3 si a functionat excelent Link spre comentariu
amper Postat Decembrie 30, 2012 Partajează Postat Decembrie 30, 2012 Multumesc pentru solutia de la VMicro, a mers si la mine si pe XP64 bit si pe WIN7 64 bit, driverele originale de pe CD nu mergeau decat pe XP32. Link spre comentariu
pop_ady44 Postat Ianuarie 19, 2013 Partajează Postat Ianuarie 19, 2013 si eu am o camera armedia si nu imi merge adica pot instala draiverele dar nu mi deschide sa vad ci imi da imaginea de pe tv tuner Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum