Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Caut si nu gasesc EL Panels Folie - ma ajuta cineva ?

Vizitator dozzzero

Postări Recomandate

Vizitator dozzzero

salut am si eu o intrebare la voi poate ma ajuta careva am o multifunctionala cu LCD display problema mare s-au zgarcit astia de la HP sa ii puna lumina la display si de aceea caut in disperare o metoda sa fac asta deci ce vreau sa fac si ce caut ?caut pt imprimanta din poza atasata (display 6 cm / 2cm) o folie din aia care se alimenteaza si se aprinde ... nu LED-uri clasice sau foarte mici ca la telefoane mobile ci din cat am cautat pe web se numesc EL Panel / Lampam cautat prin piata / chinezisme fel de fel de electronice care au LCD-ul iluminat de asa ceva si nu gasesc ceva care sa merite sa dau banii si sal desfac in bucati ... in nici un caz sa dau pe cine stie ce electronica milioane si sa o stric de asta am ajuns pe acest forum voi sunteti electronisti unde pot gasi asa ceva nu imi trebuie mai mult de 6 cm / 2 cm ... am gasit locul unde sa alimentez folia pe placa de la imprimanta am testat cu un led clasic si merge super ok deci UNDE pot gasi asa ceva ?merci si astept sper o veste buna

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 2
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• sofian

1

• MiniTehnicus

1

Top autori în acest subiect

Se gaseste folie electroluminescenta, cauta la firmele din Bucuresti care se ocupa cu realizarea de panouri luminoase, insa este in jur de 500$ metrul patrat.Ca sa alimentezi folia ai nevoie de un convertor care sa scoata in jur de 120v alternativ, nu se alimenteaza in curent continuu.Cea mai ieftina si fara modificari este schimbarea afisajului cu unul cu iluminare, sau daca platesti extra poti folosi unul VFD alfanumeric(cum sunt cele de la videocasetofoane), ca functionare identic cu un modul LCD.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări