fwfw Postat Februarie 4, 2009 Autor Partajează Postat Februarie 4, 2009 si inca ceva choperul scote acum fata de 0, 6v cand este alimentat la 12v si intre cele doua ramuri de alimentare ale etajelor finale 12 v,daca scot finalalul de la canalul care functioneaza bine am 30 de v si la ramurile de alimentare 60 de v ,daca il scot de la canalul care distorsioneaza nu se intamapal nimic ramaine ten siune cum am explicate mai sus 6v cu 12 v care ar fi cauza? Link spre comentariu
fwfw Postat Februarie 6, 2009 Autor Partajează Postat Februarie 6, 2009 ok,dupa mai multe piese pe care le-am ars am reusit sa repar statia ,am rezolvat si cu paraiturile acelea (era un dublu potentiometru de gain care facea probleme si de acolo apreau pocnelile acelea , merge excelent acum daca paote cineva sa imi zica cum reglez curentul acela de mers in gol mai exact unde trebuie sa pun aparatul de masura si pe ce domeniu si cat ar trebuie sa arate cand rotesc de semireglabilele acelea , tranzistoarele tip 132 si 137 sunt acum inlocuite cu bd901 si bd 902. multumesc la toti ptr. ajutorul dat. Link spre comentariu
Mihai85 Postat Februarie 6, 2009 Partajează Postat Februarie 6, 2009 daca iti place cum functioneaza si nu se incinge nici un canal in gol lasa-l asa ca risti sa-l arzi iar.Pt un reglaj mai de finete poti schimba semireglabilele cu unele multitura.Precizeaza ce tensiuni ai pe rezistentele din emitorul trz finale. Link spre comentariu
fwfw Postat Februarie 6, 2009 Autor Partajează Postat Februarie 6, 2009 cum masor mai exact si pe ce domeniu?in gol insemna fara semnal pe intrare?am alimentat-o la un trafo de 12v si 1a si dupa nici o ora de functionare mi-a ars trafo sau punte inca nu stiu ca nu l-am desfacut. Link spre comentariu
Jimmy Postat Februarie 6, 2009 Partajează Postat Februarie 6, 2009 pai normal ca n-a tinut trafu ala de 1A. chiar si in gol, o statie auto are un consum considerabil.pt depanare si teste ar fi recomandat sa folosesti un traf de min 3A, si ce mai bine ar fi daca ai avea o sursa stabilizata de 14-15V Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum