badea Postat Februarie 1, 2009 Partajează Postat Februarie 1, 2009 A m o masina de spalat Zanussi Fa 826 cu urmatorul defect;ii selectez programul si dupa aproximativ 6 minute se decupleaza si incepe sa pilpie ledul .Dar nici apa nu o incalzeste.Va rog un sfat,multumesc anticipat. Link spre comentariu
Razvan_nicusor Postat Februarie 1, 2009 Partajează Postat Februarie 1, 2009 Incarca apa ,pana la ce nivel?la fel ca inainte? Link spre comentariu
badea Postat Februarie 2, 2009 Autor Partajează Postat Februarie 2, 2009 Da i-si trage apa ,incepe si invirte ,dar cred ca in momentul cind ar trebui sa incalzeasca apa se opreste din program.Daca ii dau din nou drumul o ia de la cap,pina la momentul cind trebuie sa incalzeasca apa si se opreste.Rezistenta este buna.Multumesc. Link spre comentariu
Razvan_nicusor Postat Februarie 4, 2009 Partajează Postat Februarie 4, 2009 salut ,apa se incalzeste (hubloul se incalzeste)?ori este rezistenta arsa ori termostatul nu da comanda la programator, din cate vad intr-o poza este cu programator elecromecanic ,cel mai sigur termostatul nu da comanda. Link spre comentariu
traianpop Postat Februarie 4, 2009 Partajează Postat Februarie 4, 2009 nu cumva are inca un termostat,montat chiar pe suportul rezistentei?daca da,ala e bun? Link spre comentariu
badea Postat Februarie 5, 2009 Autor Partajează Postat Februarie 5, 2009 Multumesc mult am sa verific si va tin la curent Link spre comentariu
badea Postat Februarie 9, 2009 Autor Partajează Postat Februarie 9, 2009 va multumesc mult.am verificat termostatul si am constatat ca el era cu prooblema.Mii de multumiri Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum