galacticul Postat Februarie 1, 2009 Partajează Postat Februarie 1, 2009 ce se poate face la un cd-rom care nu mai citeste cd-urile ,acesta fiind montat in pc Link spre comentariu
adicontakt Postat Februarie 1, 2009 Partajează Postat Februarie 1, 2009 in prmul rand ca ai postat la software si problema pare a fi de hardware dar ma rogsa revenimi: ai incercat s aii stergi lentila cu un cd de stergere? cablurile sunt montatae cum trebuie( de multe ori am intilnit cablu ide scos putin si numai functiona cum trebuie) Link spre comentariu
galacticul Postat Februarie 1, 2009 Autor Partajează Postat Februarie 1, 2009 multumesc(scuze pt ca am gresit locul) Link spre comentariu
adicontakt Postat Februarie 1, 2009 Partajează Postat Februarie 1, 2009 deci s-a rezolvat sau nu? Link spre comentariu
adicontakt Postat Februarie 2, 2009 Partajează Postat Februarie 2, 2009 ai grija cu chilotelu de fata ca daca e din ala ieftin e de supraelastic si nu din bumbac si zgarie lentila. foloseste alcool tehnic cel mai bine sau si mai bine da si tu 6 lei si ia un cd de stergere (il poti folosi si la alte unitati optice) Link spre comentariu
MifTy Postat Februarie 3, 2009 Partajează Postat Februarie 3, 2009 personal, nu prea mai recomand cd-uri de ?tergere, c-au început s? apar? pe pia?? ni?te ?mirgheluri de-i cân?i "ve?nica pomenire" unit??ii...mai bine cure?i manual... aten?ie doar la ce zeam? folose?ti, ?i s? nu decalibrezi capul.zeama recomand s? fie alcool tehnic... ?i nu se d? numai odat?, ci de mai multe ori... dac? unitatea n-a fost cur??at? în via?a ei, a adunat destul praf!!!... Link spre comentariu
adicontakt Postat Februarie 3, 2009 Partajează Postat Februarie 3, 2009 eu am umplut o sticla de ajax de curatat geamuri cu alcool tehnic. are si pulverizatorul ala misto dau pe orice e murdar, placi electronice trafuri etc. spor la curatat ....... Link spre comentariu
galacticul Postat Februarie 8, 2009 Autor Partajează Postat Februarie 8, 2009 s-a rezolvat cu putina tuica,merge bine acum,multumesc! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum