Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

cd-rom

galacticul

Postări Recomandate

• Răspunsuri 7
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• adicontakt

4

• galacticul

3

• MifTy

1

in prmul rand ca ai postat la software si problema pare a fi de hardware dar ma rogsa revenimi: ai incercat s aii stergi lentila cu un cd de stergere? cablurile sunt montatae cum trebuie( de multe ori am intilnit cablu ide scos putin si numai functiona cum trebuie)

Link spre comentariu

ai grija cu chilotelu de fata ca daca e din ala ieftin e de supraelastic si nu din bumbac si zgarie lentila. foloseste alcool tehnic cel mai bine sau si mai bine da si tu 6 lei si ia un cd de stergere (il poti folosi si la alte unitati optice)

Link spre comentariu

personal, nu prea mai recomand cd-uri de ?tergere, c-au început s? apar? pe pia?? ni?te ?mirgheluri de-i cân?i "ve?nica pomenire" unit??ii...mai bine cure?i manual... aten?ie doar la ce zeam? folose?ti, ?i s? nu decalibrezi capul.zeama recomand s? fie alcool tehnic... ?i nu se d? numai odat?, ci de mai multe ori... dac? unitatea n-a fost cur??at? în via?a ei, a adunat destul praf!!!...

Link spre comentariu

eu am umplut o sticla de ajax de curatat geamuri cu alcool tehnic. are si pulverizatorul ala misto dau pe orice e murdar, placi electronice trafuri etc. spor la curatat .......

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări