Vizitator 24fret Postat Februarie 1, 2009 Partajează Postat Februarie 1, 2009 Salut,As vrea sa stiu cum se ingrijesc aceste discuri. Exista vreo solutie speciala cu care se curata de praf? O perie sau carpa?Unde se gasesc?Trebuiesc curatate de praf inainte de fiecare ascultare?Am inteles ca trebuiesc depozitate vertical. Este adevarat?Si o intrebare mai hazlie, cand se baga discul cu celofan in husa, partea deschisa trebuie sa fie in sus sau spre interior? :)Alte sfaturi sau contraindicatii?Nu radeti de mine, eu am prins doar casetele si nu stiu ce sa fac cu discurile.Multumesc. Link spre comentariu
miron1947 Postat Februarie 1, 2009 Partajează Postat Februarie 1, 2009 Exista vreo solutie speciala cu care se curata de praf? O perie sau carpa? Apa cu sapun si burete,operatia o faceti in chiuveta. Trebuiesc curatate de praf inainte de fiecare ascultare? Da, cu o perie din fire de carbon(antistatica) Am inteles ca trebuiesc depozitate vertical. Este adevarat? Da. cand se baga discul cu celofan in husa, partea deschisa trebuie sa fie in sus sau spre interior? Eu o orientez spre interior,pentru a fi mai ferit de praf si iesiri accidentale din plic(mapa). Link spre comentariu
Vizitator 24fret Postat Februarie 4, 2009 Partajează Postat Februarie 4, 2009 Multumesc.Exista totusi o solutie cu care sa le curat? Mi-e frica ca daca le bag in chiuveta le ud eticheta. Link spre comentariu
miron1947 Postat Februarie 4, 2009 Partajează Postat Februarie 4, 2009 Mi-e frica ca daca le bag in chiuveta le ud eticheta.[attachment=0]Cuva.JPG[/attachment]Exista un dispzitiv care are o cuva cat 1/3 din disc,prin care este trecut prin rotire,daca se uda eticheta se si usuca. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum