ctindex Postat Iulie 28, 2010 Partajează Postat Iulie 28, 2010 Am si eu ceva intrebari: cu ce a-ti lipit poliesterul si cu ce l-ati vopsit? Link spre comentariu
SHADYYY Postat August 15, 2010 Partajează Postat August 15, 2010 Nostima ideie si felicitari .Pe mine ma intereseaza partea electronica . Link spre comentariu
ctindex Postat August 15, 2010 Partajează Postat August 15, 2010 Pentru electronica gasesti de cumparat la magazine online lincuri cu ele sunt in unul din posturile de aici si am inteles ca sunt ok,de facut daca nu ai experienta in electronica va fi dificil de realizat si de sincronizat (dupa parerea mea,eu sunt incepator in ale electronicei).Am sa fac si eu una impreuna cu un prieten care e pescar inrait, dar cumpar electronica. Link spre comentariu
Vizitator nch Postat August 15, 2010 Partajează Postat August 15, 2010 Felicitari! Vad "Bibanul " si pe aici! Ca sa fii in ton cu materialele , ar trebui sa pescuiesti cu un pripon (fir infasurat pe un pet sau cutie de bere) si bolduri indoite! tehnopufi din dop de pluta....etc Link spre comentariu
Vizitator nch Postat August 15, 2010 Partajează Postat August 15, 2010 Felicitari! Vad "Bibanul " si pe aici! Ca sa fii in ton cu materialele , ar trebui sa pescuiesti cu un pripon (fir infasurat pe un pet sau cutie de bere) si bolduri indoite! tehnopufi din dop de pluta....etc Link spre comentariu
Everest Postat August 15, 2010 Autor Partajează Postat August 15, 2010 Am si eu ceva intrebari: cu ce a-ti lipit poliesterul si cu ce l-ati vopsit?Lipirea polistirenului am facut-o cu "Moment" in strat foarte subtire si aplicat foarte repede pe ambele piese.De vopsit ... nu l-am vopsit. Este culoarea polistirenului folosit. Link spre comentariu
ctindex Postat August 15, 2010 Partajează Postat August 15, 2010 nu intra apa in poliester si se ingreuneaza,cind eram mai mic ma jucam cupoliester si se cam imbiba cu apa, dar era normal nu de asta,de aceia intreb. Link spre comentariu
lucione_cip Postat August 15, 2010 Partajează Postat August 15, 2010 Superb, foarte frumos lucrat, imi place Link spre comentariu
Vizitator grigoreeugen1 Postat Septembrie 25, 2010 Partajează Postat Septembrie 25, 2010 Am si eu o intrebare: cu ce ai taiat polistirenu asa perfect? ce sablon ai folosit?ms anticipat Link spre comentariu
Everest Postat Septembrie 25, 2010 Autor Partajează Postat Septembrie 25, 2010 Am si eu o intrebare: cu ce ai taiat polistirenu asa perfect? ce sablon ai folosit?ms anticipatPolistirenul l-am taiat cu panza de bomfaier ... din mana si din ochi.Pentru finisare se trece repede cu pistolul de aer cald (reglat la temperatura maxima) peste polistiren de la mica distanta..... face o crusta de toata frumusetea !!!! Link spre comentariu
lucione_cip Postat Septembrie 25, 2010 Partajează Postat Septembrie 25, 2010 Din poze rezulta ca partea electronica este realizata home made, puteti posta schema receptorului/emitatorului RF ? Link spre comentariu
Everest Postat Septembrie 25, 2010 Autor Partajează Postat Septembrie 25, 2010 Din poze rezulta ca partea electronica este realizata home made, puteti posta schema receptorului/emitatorului RF ? Doar ESC-ul este home-made.RX-ul si TX-ul este Simprop7 Alpha Contest ... le detin de vreo 23 ani.ESC-ul il gasiti de construit aici: http://p.loussouarn.free.fr/electro/var ... iator.html ... pdf-ul de aici: http://p.loussouarn.free.fr/electro/var ... riator.pdf Bafta ! Link spre comentariu
Spitfire Postat Septembrie 25, 2010 Partajează Postat Septembrie 25, 2010 De mers mergea, dar nu avea carma....si intra apa pe undeva si se scufunda in final De aceea sunt mai avantajoase barcutele cu zbaturi, nu cu elice...doua motorase(unul pt fiecare zbat), o telecomanda cu 2 canale,-carma devine inutila in acest caz-in plus nu mai are pe unde intra apa, fara simering, fara puţul elicei... Link spre comentariu
manolo Postat Septembrie 29, 2010 Partajează Postat Septembrie 29, 2010 Din punct de vedere "intrat apa" poate sint mai avantajoase ,dar din punct de vedere al eficentei ,elicea este net superioara ,daca folosesti tub pupa si cirma de fabrica nu intra apa ,eventual citeva picaturi la mersul cu spatele,si daca nu vrei sa ai deaface cu axe,cirme submerse ,poti folosi o elice gen aero +cirma amplasat cu tot cu motor pe suprastructura ,in ambele cazuri tot o telecomanda cu 2 canale este suficenta Link spre comentariu
Vizitator catalin34 Postat Octombrie 19, 2010 Partajează Postat Octombrie 19, 2010 salut.frumusica barca,so stapanesti sanatos si multi crapi in juvelnic.acum vin cu intrebarea:ce te faci daca ploua?din cate am vazut eu nu este etansata,adica acoperita in intregime.si ca sa nu intre apa la motor,acesta trebuie pus deasupra nivelului de plutire,era cineva care spunea ca ii intra apa in motor,in rest este ok barca si sa ai fire intinse.o zi buna Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum