Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

o recomandare!!!

mistretzul

Postări Recomandate

cam ce ma sfatuiti sa imi cumpar(la incinte ma refer)

Amplificare: 2 x AV400

Deci ceva mai mult de 400W....

Bani disponibili : in jur de 1600-1700 RON

Nu vreau incinte HOME MADE !!!!!!

Si fara boxe de "plastic" gen Mackie (stiu ca sunt profesionale si bla bla bla dar nu agreez boxele din "plastic")

Am gasit pe http://www.thoman.de ceva cat de cat interesant :The Box PA 252 --> http://www.thomann.de/gb/the_box_pa_252.htm

Momentan vor fi folosite FULLRANGE urmand ca ulterior sa termin subul si atunci vor fi folosite pe MID-HI

Vreau pareri si recomandari in banii si puterea asta..

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 8
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• mistretzul

4

• Mircea Bartic

2

• radue

1

• VTP

1

Top autori în acest subiect

Bine daca nu merge asa atunci hai spuneti-mi voi ce v-ati lua de 1600 ron(dar nu porumb, grau, carabusi si alte elea . doar INCINTE)

Apai, mistrazule, n-ar trebui sa specifici la ce le folosesti? Link-ul tau duce la incinte de sonorizare, ori astea, la banii tai nu sunt decat niste urlatori chinezesti! Daca e vorba de sonorizare cu manele, nu conteaza, si Mackie sunt mai mult decat bune!
Link spre comentariu

ok toate pana la manele! totusi am si eu putina demnitate.... Mi-ar fi mila sa bag semnal "manelistic" chiar si in niste "boxe" de calculator de alea la 150 de mii luate de la piata.Mackie sunt pentru sonorizari in aer liber.... In principiu vreau pentru sonorizari in spatii inchise de suprafata mica si medie( chefuri si alte alea).Daca pana la urma nu gasesc o solutie buna o sa recurg la un proiect cu PAudio.... Cu toate ca mi-e foarte sila sa le fac.....

Link spre comentariu

la banii aia poti obtine performante destul de bune in regim DIY, iar satisfactia va fi maxima in momentul in care te uiti ce a iesit din mainile tale.la 8-900 de lei/bucata nu gasesti nimic de calitate in domeniul PRO.

Link spre comentariu

am incercat sa postez pe poweraudio dar nu pot ca inca nu mi-a validat admin contul ma gandeam la o combinatie ceva cu c15-400B si inca ceva...cam ce imi recomanzi????din experienta ta nexus ce ai auzit care sa iti placa...ma gandeam la niste incinte cu 2 difuri(evident paudio)pe incinta... Adica o parere: doua difuri mai slabute sau unul si bun?

Link spre comentariu
Vizitator Ninaci Ioan

SalutareVa rog sa ma ajutati in construirea unei incinte de wooferDate T/S:Re=6 ohmZmax=74 ohmfs=55.10Zref=12.3 ohmZx=21.07 ohmf1=42 Hzf2=72,7 HzQms=6.2946Qes=0,55Qts=0.5118Multumescmail:

Link spre comentariu

am incercat sa postez pe poweraudio dar nu pot ca inca nu mi-a validat admin contul ma gandeam la o combinatie ceva cu c15-400B si inca ceva...cam ce imi recomanzi????din experienta ta nexus ce ai auzit care sa iti placa...ma gandeam la niste incinte cu 2 difuri(evident paudio)pe incinta... Adica o parere: doua difuri mai slabute sau unul si bun?

da-mi mesaj privat cu contul si o sa fie activat

De ce neaparat PAudio ?Nu ca ar fi difuzoare proaste, dar vremea cu cel mai bun raport calitate/prete demult apus.

nu prea cred ca e apuseste adevarat ca au crescut preturile putin (din cauza cursului valutar), dar sa nu uitam ca performantele au fost imbunatatite extrem de mult la produsele aflate acum in productie.puterile au crescut, driverele suna acum mult mai bine si au ferofluid. Ce alt producator mai are ferofluid si in seriile de mijloc?
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări