micu_Ovi Postat Ianuarie 31, 2009 Partajează Postat Ianuarie 31, 2009 Salut am o combina sony cu 2 boxe pe care as vrea sa o leg la Pc , de ce as avea nevoie? Link spre comentariu
Stefan Postat Februarie 1, 2009 Partajează Postat Februarie 1, 2009 nu conteaza daca este Sony, somnyc sau alta "marca"ai nevoie de niste informtii despre intrarile in combina si ceva cabluri.deci ai trei variante :1. dai detalii suplimentare,2. pui poze clare cu mufele sau scanare cu manulul3.3. inchid topicul ca intrebarie de genul "Salut am o combina sony cu 2 boxe pe care as vrea sa o leg la Pc , de ce as avea nevoie?" nu prea isi au rostul pe aici ! Link spre comentariu
micu_Ovi Postat Februarie 2, 2009 Autor Partajează Postat Februarie 2, 2009 am revenit cu poza dar nu e clara Link spre comentariu
Lyvyutzu Postat Februarie 2, 2009 Partajează Postat Februarie 2, 2009 Iti trebuie un singur cablu care costa 1 leu ( Cablu jack 3,5mm la 2RCA ), si sa dai combina pe aux . Link spre comentariu
micu_Ovi Postat Februarie 2, 2009 Autor Partajează Postat Februarie 2, 2009 am facut asta mai demult da nu am dato pe aux in acest caz declar acest subiect inchis is poate fi sters Link spre comentariu
Stefan Postat Februarie 3, 2009 Partajează Postat Februarie 3, 2009 am facut asta mai demult da nu am dato pe aux in acest caz declar acest subiect inchis is poate fi stersde ce sa fie sters? daca cineva mai are aceasta intrebare citeste direct aici, nu mai este nevoie sa deschida alt subiect. Link spre comentariu
micu_Ovi Postat Februarie 3, 2009 Autor Partajează Postat Februarie 3, 2009 Asa mi sa parut mie ca vrei sa-l stergi , dar a fost o idee pripita Deoarece combina e la 8 m de calculator adica in camera vecina trebuie sa im realizes singur cablu de conectare Am cumparat 8 m de cablu cu 2 fire litzat1 mufa jack2 mufe RCAPoate im explicati si mie cum trebuie legate ca sa nu ma duc pe nimereli Link spre comentariu
KOSTYKA Postat Februarie 3, 2009 Partajează Postat Februarie 3, 2009 sal, iti mai trebuie si niste cablu ecranat(stereo) la lungimea necesara, desizolezi cablul atat la un capat cat si la celalalt si vei gasi 2 fire izolate ,matisate(ecranate) de alt fir neizolat. sa incepem cu mufa jack :cositoresti cele 3 fire obtinute (de la un capat), mai exact cain desenul alaturat , bafta!!! Link spre comentariu
Bogdi16 Postat Martie 9, 2009 Partajează Postat Martie 9, 2009 Gasesti si astfel de cablu la 10 si 15 metri. Daca tot il faci, ti-ai luat cablu si ceva mufe mai bune? Link spre comentariu
micu_Ovi Postat Martie 15, 2009 Autor Partajează Postat Martie 15, 2009 Deocamdata nu mi-am luat mufe ! Link spre comentariu
Vizitator ceZZaro Postat Iunie 15, 2009 Partajează Postat Iunie 15, 2009 e foarte simplu iti trbuie un singur fir care costa pana in 10 lei .... ca acesta http://www.domo_ro/Audio-Video/Accesori ... -458_slash bagi mufele Rca la combina si mufa jack la unitate si dai combina pe aux si gata Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum