Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Combina Sony

micu_Ovi

Postări Recomandate

• Răspunsuri 10
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• micu_Ovi

5

• Stefan

2

• KOSTYKA

1

• Lyvyutzu

1

Top autori în acest subiect

nu conteaza daca este Sony, somnyc sau alta "marca"ai nevoie de niste informtii despre intrarile in combina si ceva cabluri.deci ai trei variante :1. dai detalii suplimentare,2. pui poze clare cu mufele sau scanare cu manulul3.3. inchid topicul ca intrebarie de genul "Salut am o combina sony cu 2 boxe pe care as vrea sa o leg la Pc , de ce as avea nevoie?" nu prea isi au rostul pe aici !

Link spre comentariu

am facut asta mai demult da nu am dato pe aux in acest caz declar acest subiect inchis is poate fi sters

de ce sa fie sters? daca cineva mai are aceasta intrebare citeste direct aici, nu mai este nevoie sa deschida alt subiect.
Link spre comentariu

Asa mi sa parut mie ca vrei sa-l stergi , dar a fost o idee pripita Deoarece combina e la 8 m de calculator adica in camera vecina trebuie sa im realizes singur cablu de conectare Am cumparat 8 m de cablu cu 2 fire litzat1 mufa jack2 mufe RCAPoate im explicati si mie cum trebuie legate ca sa nu ma duc pe nimereli

Link spre comentariu

sal, iti mai trebuie si niste cablu ecranat(stereo) la lungimea necesara, desizolezi cablul atat la un capat cat si la celalalt si vei gasi 2 fire izolate ,matisate(ecranate) de alt fir neizolat. sa incepem cu mufa jack :cositoresti cele 3 fire obtinute (de la un capat), mai exact cain desenul alaturat , bafta!!!

Link spre comentariu
  • 1 lună mai târziu...
  • 2 luni mai târziu...

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări