avyrez Postat Aprilie 7, 2005 Partajează Postat Aprilie 7, 2005 Cea alegeti dintre amplificatore facute cu---- Circuite integrate---- Tranzistori Link spre comentariu
GigiZ Postat Aprilie 7, 2005 Partajează Postat Aprilie 7, 2005 pai sincer alegerea e grea )vrei amplificator trainic faci cu 2n-uri sau iti cumperi ceva de firma cu protectii care fac totul si ai scapat de griji vrei amplificator pt experimente faci ce trece prin mana sau cati bani esti dispus sa cheltuiesti pe ele sincer sa fiu nu mai tin contul cate milioane am scapat pe ele da nu conteaza asta ..,ce conteaza e experienta care am dobandit-o )simpplu si la obiect!!! Link spre comentariu
Vizitator Vasile Postat Aprilie 7, 2005 Partajează Postat Aprilie 7, 2005 Mama ce moneda sa mai batut pe subiectul asta, mai cititi si voi in posturile vechi. Link spre comentariu
Sharky Postat Aprilie 7, 2005 Partajează Postat Aprilie 7, 2005 cred ca le poti sterge deja.. ) ca nu le mai citeste nimeni..tot omul cand intra scrie ce are pe suflet si apoi asteapta sa i se dea mura in gura...dar in mare parte are dreptate...cine nu se pricepe nu prea intelege din posturi.... Link spre comentariu
Vizitator Vasile Postat Aprilie 7, 2005 Partajează Postat Aprilie 7, 2005 Ar fi recomandat sa citeasca regulamentul. Link spre comentariu
djvas Postat Aprilie 7, 2005 Partajează Postat Aprilie 7, 2005 e simplu de ales : cele pe tuburi :lol: Link spre comentariu
Sharky Postat Aprilie 7, 2005 Partajează Postat Aprilie 7, 2005 da...printre cele mai scumpe si mai dificil de lucrat...a..si cu putere mica Link spre comentariu
csl1131 Postat Aprilie 7, 2005 Partajează Postat Aprilie 7, 2005 da...printre cele mai scumpe si mai dificil de lucrat...a..si cu putere micaasta daca nu iei in considerare sunetul.... :twisted: :twisted: un amp pe tranzistori in clasa A...cel mai bun...(si la ascultat si la incalzit iarna ) :lol: :lol: :lol: Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum