Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

componete amplificatoare

avyrez

Postări Recomandate

• Răspunsuri 7
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Sharky

2

• djvas

1

• avyrez

1

• GigiZ

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

pai sincer alegerea e grea :))vrei amplificator trainic faci cu 2n-uri sau iti cumperi ceva de firma cu protectii care fac totul si ai scapat de griji vrei amplificator pt experimente faci ce trece prin mana sau cati bani esti dispus sa cheltuiesti pe ele sincer sa fiu nu mai tin contul cate milioane am scapat pe ele da nu conteaza asta ..,ce conteaza e experienta care am dobandit-o :))simpplu si la obiect!!!

Link spre comentariu

cred ca le poti sterge deja.. :)) ca nu le mai citeste nimeni..tot omul cand intra scrie ce are pe suflet si apoi asteapta sa i se dea mura in gura...dar in mare parte are dreptate...cine nu se pricepe nu prea intelege din posturi....

Link spre comentariu

da...printre cele mai scumpe si mai dificil de lucrat...a..si cu putere mica

asta daca nu iei in considerare sunetul.... :twisted: :twisted: un amp pe tranzistori in clasa A...cel mai bun...(si la ascultat si la incalzit iarna ) :lol: :lol: :lol:
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări