Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

tweeter eficient (alegere)

raduadi

Postări Recomandate

salutasta e un thread mai ciudat pt rubrica asta dar pt expunere am decis sal pun aici si nu la incepatori. (sper sa nu fie cu suparare si daca e vreo pb nu ma supar daca se sterge)ma intereseaza ce anume sa caut pt a avea un tweeter cat mai eficien; practic sa consum cat mai putina energie pt a avea un nivel de zgomot cat mai mare???din cate stiu eu:-imi trebe un tweeter cu sensibilitate cat mai mare spre 100db-incinta din cate stiu nu are nici un efect-amplificator cat mai eficient-in rest daca mai puteti sa va dati cu parereaimi trebuie pt o alarma. vreau sa imi sune TARE si sa numi consume bateria de 12V/8Ah pe care o voi folosi ca sursamultumesc

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 5
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• raduadi

3

• Mircea Bartic

1

• Jimmy

1

• ratza

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

ai nevoie de un difuzor de medii conectat la un hornnu trebuie sa fie de eficienta prea mareun difuzor de medii de 5-6" (nu mai mare), de 96-98 dB poate trece de 105 dB in hornun ton de 1 Khz este suficient de enervant

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări