raduadi Postat Ianuarie 31, 2009 Partajează Postat Ianuarie 31, 2009 salutasta e un thread mai ciudat pt rubrica asta dar pt expunere am decis sal pun aici si nu la incepatori. (sper sa nu fie cu suparare si daca e vreo pb nu ma supar daca se sterge)ma intereseaza ce anume sa caut pt a avea un tweeter cat mai eficien; practic sa consum cat mai putina energie pt a avea un nivel de zgomot cat mai mare???din cate stiu eu:-imi trebe un tweeter cu sensibilitate cat mai mare spre 100db-incinta din cate stiu nu are nici un efect-amplificator cat mai eficient-in rest daca mai puteti sa va dati cu parereaimi trebuie pt o alarma. vreau sa imi sune TARE si sa numi consume bateria de 12V/8Ah pe care o voi folosi ca sursamultumesc Link spre comentariu
Jimmy Postat Ianuarie 31, 2009 Partajează Postat Ianuarie 31, 2009 tweeterele foarte eficiente sunt in general cele pt pro audio, doar ca nu sunt prea ieftine. daca bugetul permite, arunca un ochi aici: http://www.hi-end.ro/difuzoare-paudio-s ... 59ce7bff8e cam toate au 105dB/1W/1m Link spre comentariu
raduadi Postat Februarie 2, 2009 Autor Partajează Postat Februarie 2, 2009 cred totusi ca va trebuii sa merg mai jos cu frecventa. deci nu voi folosi un tweeter. probabil un difuzor de medii. Link spre comentariu
Mircea Bartic Postat Februarie 2, 2009 Partajează Postat Februarie 2, 2009 ai nevoie de un difuzor de medii conectat la un hornnu trebuie sa fie de eficienta prea mareun difuzor de medii de 5-6" (nu mai mare), de 96-98 dB poate trece de 105 dB in hornun ton de 1 Khz este suficient de enervant Link spre comentariu
raduadi Postat Februarie 2, 2009 Autor Partajează Postat Februarie 2, 2009 mersi mult de ajutor. Link spre comentariu
ratza Postat Februarie 2, 2009 Partajează Postat Februarie 2, 2009 De fapt, cele mai enervante tonuri sînt între 3 ?i 6kHz. Un sweep între ele e ?i mai nenorocit. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum