Vizitator MirceaI Postat Iulie 7, 2004 Partajează Postat Iulie 7, 2004 salutpoate sa-mi spuna cineva care este pic-ul care are peste 50 de pini de I/O care se se gaseasca si pe la noi? si daca exista pic-uri cu pini de tip open drena.multumesc Link spre comentariu
bogdanm Postat Iulie 7, 2004 Partajează Postat Iulie 7, 2004 http://www.microchip.com/ParamChartSearch/chart.aspx?branchID=1095&mid=10&lang=en&pageId=74 De curiozitate doar, ce faci cu atatia pini? Nu stiu daca au open collector sau open drain, dar sigur au una din optiunile astea. E importanta diferenta asta pentru tine? Link spre comentariu
Vizitator MirceaI Postat Iulie 7, 2004 Partajează Postat Iulie 7, 2004 nu e importanta diferenta intre open collector si open drain. vreau sa schimb un controler intr-un casetofon auto. pentru asta am nevoie de asa multi pini de I/O. controlerul din cass e un nec care din pacate s-a dus. si nu cred ca gasesc asa ceva pe la noi. incerc si eu sa-l schimb cu un pic sa vad poate imi iasa. stiam de pagina asta de la microchip.ce nu stiam e care pic are pini de tip open drain. am impresia ca nu sunt prea multe variante. merci oricum! Link spre comentariu
bogdanel Postat Iulie 12, 2004 Partajează Postat Iulie 12, 2004 controlerul din cass e un nec care din pacate s-a dus. si nu cred ca gasesc asa ceva pe la noi. incerc si eu sa-l schimb cu un pic sa vad poate imi iasa. stiam de pagina asta de la microchip.ce nu stiam e care pic are pini de tip open drain. am impresia ca nu sunt prea multe variante.Sunt la prima postare pe acest forum shi nu prea shtiu cum merge.La problema controlerului cu asha multi pini de i/o, eu zic ca cel mai bine este sa foloseshti un pic ordinar, 16f84 ori 16f873, ori de care ai, shi sa adaugi i/o cu buffere ttl. adica de exemplu la 16f84 ai portul b, de 8 bitzi shi ai port a de cinci, la care legi un demux sa scoata semnalele de comnada pentru buffere. Eu zic ca de buffere potzi sa foloseshti 74ls373 oro 74ls374 pentru ieshhiri, iar un 74ls244 ori 245 merge ideal de intrari. cu un pic ieftin shi cu 7-8 buffere de le recuperezi din calculatoare merge treaba.PS: este vorba despre un cas de mashina toyota? cu un uC de 42 pini? Link spre comentariu
Vizitator videanuadrian Postat Octombrie 1, 2004 Partajează Postat Octombrie 1, 2004 te-ai gandit sa folosesti un port parale extern? gen 8255 ! eu am facut la SEP despre 8255 asta ! cica e chiar portu care se foloseste in PC! dc nu ma insel cred ca are 3 porturi a 8 pini fiecare ! Link spre comentariu
Vizitator ozy Postat Octombrie 2, 2004 Partajează Postat Octombrie 2, 2004 Si softul cine-l face?...stii ncum functioneaza (ce face) controlerul NEC? Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum