Vizitator manu_red Postat Ianuarie 31, 2009 Partajează Postat Ianuarie 31, 2009 mi imi trebuie pt proiect un lcd hd 44780... si nu il gasesc:(( daca imi puteti da informatii concrete de unde as putea sa il iau sau sa il comand,mi ati face un mare bine... sau daca imi puteti spune daca prc1602 e compatibil cu microcontroleru ADuC812va multumesc Link spre comentariu
Administratori Badman Postat Ianuarie 31, 2009 Administratori Partajează Postat Ianuarie 31, 2009 In primul rand cred ca trebuie sa te inveti sa scri pe un forumLCD nu este titlu corespunzator de subiect, citeste regulamentul Link spre comentariu
Vizitator manu_red Postat Ianuarie 31, 2009 Partajează Postat Ianuarie 31, 2009 imi pare rau ca nu am citit regulamentu, dar sunt un pic in criza de timp... asa ca ma sar peste anumite chestii... ms pt link dar acolo nu are ce imi trebuie mie... Link spre comentariu
Administratori Badman Postat Ianuarie 31, 2009 Administratori Partajează Postat Ianuarie 31, 2009 Nu trebuie sarit peste regulament pentru ca daca nu ai un tiltlu corespunzator NU iti raspunde nimeni la intrebari Nu ti-am dat nici un link, aia este semnatura mea Link spre comentariu
Stefan Postat Ianuarie 31, 2009 Partajează Postat Ianuarie 31, 2009 hd 44780 este un controler pentru LCD, uri deci nu un LCD. cu acest controler sunt dotate multe ecrane LCD.parca avea cineva pe forum pe la vanzari sau il gasesti putin mai greu dar il gasesti la magazinele online. Link spre comentariu
Vizitator manu_red Postat Ianuarie 31, 2009 Partajează Postat Ianuarie 31, 2009 am cautat pt tot felu de magazine online ... dar nu am gasit...daca dai de cel care avea asaceva de vanzare sa imi zici si mie unde il gasesc ms mult pt ajutor Link spre comentariu
Administratori Badman Postat Ianuarie 31, 2009 Administratori Partajează Postat Ianuarie 31, 2009 80% sunt compatibile uite un exemplu http://metrafo.ro/produse.html?page=sho ... eyword=lcd Link spre comentariu
Vizitator manu_red Postat Ianuarie 31, 2009 Partajează Postat Ianuarie 31, 2009 stiu ca sunt cam toate compatibile ... dar alta e prob ... yo am programu in asm pt sa programez ADuC812 pt hd 44780 si yo cu programarea suntem cam paraleli si dasta il caut exact pe ala... o sa ma uit mai atent in datasheet-urilor lor... am inteles ca cel ma important este sa corespunda liniile cu nr de caractere pe line... Link spre comentariu
Administratori Badman Postat Ianuarie 31, 2009 Administratori Partajează Postat Ianuarie 31, 2009 yo nu stie nimic despre ala Link spre comentariu
sofian Postat Ianuarie 31, 2009 Partajează Postat Ianuarie 31, 2009 HD44780 este controllerul ptr LCD-uridaca ai un montaj care foloseste un lcd cu 2x40 caractere si tu folosesti un lcd 1x16 o sa afiseze doar primul rind si 16 caractere din cele 40deci este important cite rinduri/caractere foloseste motajul tau Link spre comentariu
Vizitator stefbv Postat Ianuarie 31, 2009 Partajează Postat Ianuarie 31, 2009 Salut,Daca esti in Brasov, incearca la magazinul Maro-Gri de pe str. Zorilor, aproape de intersectia cu Uranus. Link spre comentariu
Vizitator manu_red Postat Februarie 1, 2009 Partajează Postat Februarie 1, 2009 ma cam lamurit... o sa incerc cu un alfel de tip de lcd...da sunt din bv si am fost si acolo... acolo e singuru loc unde are lcd... Link spre comentariu
Vizitator florinciobanu Postat Februarie 11, 2010 Partajează Postat Februarie 11, 2010 ai gasit lcd-ul? cu cate caractere vrei?. Pot sa te ajut , sa-ti dau unul numai sa-mi spui ce vrei Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum