Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Unde cerebrale

NumLock

Postări Recomandate

Posted Image

Din cate am citit eu undele cerebrale sunt electromagnetice si au urmatoarele frecvente.

1. Cum sunt inregistrate, pe ce principiu? (ca doar nu sunt unde radio :nas: )

2. Se poate realiza un senzor home-made pentru receptia lor ? (Nu prea am gasit pe google mai nimic)

3. Daca raspunsul intrebarii 2 este afirmativ, atunci pot realiza un circuit electric simplu cu o casca sau cu un led, care sa reactioneze dupa semnalul inregistrat de senzor (presupunand ca vreau sa inregistrez unda care are frecventa cuprinsa intre x Hz si y Hz)?

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 6
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• MifTy

2

• NumLock

2

• blue

1

Top autori în acest subiect

Vizitator amator

Posted Image

Din cate am citit eu undele cerebrale sunt electromagnetice si au urmatoarele frecvente.

1. Cum sunt inregistrate, pe ce principiu? (ca doar nu sunt unde radio :nas: )

2. Se poate realiza un senzor home-made pentru receptia lor ? (Nu prea am gasit pe google mai nimic)

3. Daca raspunsul intrebarii 2 este afirmativ, atunci pot realiza un circuit electric simplu cu o casca sau cu un led, care sa reactioneze dupa semnalul inregistrat de senzor (presupunand ca vreau sa inregistrez unda care are frecventa cuprinsa intre x Hz si y Hz)?

1. Se utilizeaz? encefalograful, principiul este detectarea biocuren?ilor electrici

2. Se poate. Dar problema este interpretarea m?sur?torilor.

3. Po?i, dar nu cu un circuit electric simplu.

Link spre comentariu
Vizitator amator

Se pot capta aceste unde cu niste electrozi ,dupa care niste filtre le selecteaza si prin stimuli acustici sau luminosi se poate crea un feedback pt. accentuarea lor de pilda...

Cred c? astfel se va realiza punerea în practic? a zicalelor: 'i s-au aprins becule?ele' ?i 'îi fileaz? o lamb?'. :da
Link spre comentariu

se interesa dalu de treaba asta, caut?-i pe forum posturile...

Am citit postul lui dalu despre aparatul de biorezonanta -> mai multa cearta acolo decat informatii concrete.Se pare ca asa ceva nu e chiar simplu de realizat, chiar daca e vorba doar de aprinderea unui led. Insa Un "computer engineer" se descurca :da
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări