NumLock Postat Ianuarie 30, 2009 Partajează Postat Ianuarie 30, 2009 Din cate am citit eu undele cerebrale sunt electromagnetice si au urmatoarele frecvente. 1. Cum sunt inregistrate, pe ce principiu? (ca doar nu sunt unde radio ) 2. Se poate realiza un senzor home-made pentru receptia lor ? (Nu prea am gasit pe google mai nimic) 3. Daca raspunsul intrebarii 2 este afirmativ, atunci pot realiza un circuit electric simplu cu o casca sau cu un led, care sa reactioneze dupa semnalul inregistrat de senzor (presupunand ca vreau sa inregistrez unda care are frecventa cuprinsa intre x Hz si y Hz)? Link spre comentariu
Vizitator amator Postat Ianuarie 31, 2009 Partajează Postat Ianuarie 31, 2009 Din cate am citit eu undele cerebrale sunt electromagnetice si au urmatoarele frecvente. 1. Cum sunt inregistrate, pe ce principiu? (ca doar nu sunt unde radio ) 2. Se poate realiza un senzor home-made pentru receptia lor ? (Nu prea am gasit pe google mai nimic) 3. Daca raspunsul intrebarii 2 este afirmativ, atunci pot realiza un circuit electric simplu cu o casca sau cu un led, care sa reactioneze dupa semnalul inregistrat de senzor (presupunand ca vreau sa inregistrez unda care are frecventa cuprinsa intre x Hz si y Hz)? 1. Se utilizeaz? encefalograful, principiul este detectarea biocuren?ilor electrici2. Se poate. Dar problema este interpretarea m?sur?torilor. 3. Po?i, dar nu cu un circuit electric simplu. Link spre comentariu
blue Postat Februarie 1, 2009 Partajează Postat Februarie 1, 2009 Se pot capta aceste unde cu niste electrozi ,dupa care niste filtre le selecteaza si prin stimuli acustici sau luminosi se poate crea un feedback pt. accentuarea lor de pilda... Link spre comentariu
MifTy Postat Februarie 8, 2009 Partajează Postat Februarie 8, 2009 se interesa dalu de treaba asta, caut?-i pe forum posturile... Link spre comentariu
Vizitator amator Postat Februarie 8, 2009 Partajează Postat Februarie 8, 2009 Se pot capta aceste unde cu niste electrozi ,dupa care niste filtre le selecteaza si prin stimuli acustici sau luminosi se poate crea un feedback pt. accentuarea lor de pilda...Cred c? astfel se va realiza punerea în practic? a zicalelor: 'i s-au aprins becule?ele' ?i 'îi fileaz? o lamb?'. Link spre comentariu
NumLock Postat Februarie 8, 2009 Autor Partajează Postat Februarie 8, 2009 se interesa dalu de treaba asta, caut?-i pe forum posturile...Am citit postul lui dalu despre aparatul de biorezonanta -> mai multa cearta acolo decat informatii concrete.Se pare ca asa ceva nu e chiar simplu de realizat, chiar daca e vorba doar de aprinderea unui led. Insa Un "computer engineer" se descurca Link spre comentariu
MifTy Postat Februarie 8, 2009 Partajează Postat Februarie 8, 2009 nu numai asta, dalu a scotocit netul, ?i-a adunat într-un topic o gr?mad? de linkuri despre eeg, ekg, etc....o lectur? util? dac? chiar vrei s? ?tii la ce te înhami! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum