Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Amplificator de 31000W (31KW)

Vizitator Transporter_k2

Postări Recomandate

• Răspunsuri 26
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Jimmy

4

• GooD of BaSS

3

• Blacksmith

3

• petre_s

2

Top autori în acest subiect

Cu BC546.

hmmm... din astia am o gramada, da is numa la 65V, iar BF-u ala ii la 200V. chiar daca pe el oricum nu ajunge tensiune asa mare, nu m-as risca. as putea sa pun eventual 2SC2240? ca is la 120V...
Link spre comentariu

pai cand vede toata lumea acolo 31 kw uaaaa.. se uita ca nui chiar nik ,si eu m-am uitat curios sincer sa fiu .ar merge la bodega cred ca ar iesi niste "scantei" pe tema asta ,dar zic sa il mai lasam un pic sa unul din useri a zis ca incearca partea de comanda si sunt curios daca .... :mort sau poate :n1 si colegu nostru poate nu ajunge asa :sst

Link spre comentariu

Amplificatorul se poate alimenta cu succes de la o linie de troleibuz. Asa ca daca stati pe la etajul 2 si va trece troleibuzul prin fata blocului aveti posibilitatea de a improviza ceva (daca nu e trotuarul prea lat) :ras: Hai sa fim seriosi, e o aberatie schema asta. Ceva pur teoretic care nu are nici o utilitate practica.

Link spre comentariu

am modificat putin schema, adica am lasat doar un canal si am scos galeata de finali inutili (ca doar vreau sa-mi satisfac curiozitatea, nu sa-l folosesc pe sarcini de 2 ohmi)cam asa arata schema:si apropo de schema, cred ca ar trebui sa-i adaug superdioda, ca sa am de unde sa reglez curentu de mers in gol, si sa fie cat de cat mai stabil cu temperatura.pt oglinda de curent ramane sa folosesc 2SC2240, doar tre sa vad pe unde gasesc IRF820, sau sa vad cu ce il pot inlocui.

Link spre comentariu
Vizitator
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări