prozorianu Postat Ianuarie 30, 2009 Partajează Postat Ianuarie 30, 2009 Va salut domnilor . Problema mea este ca am alimentat amplificatorul asta cu o sursa simetrica 2X30 v a mers bine la inceput chiar multumitor dar acum dupa o perioada in care nu l-am mai folosit deloc distorsioneaza are zgomot de fond puternic si cand ii dau volum din mixer caraie de parca nu s-ar alimenta corespunzator . Ce pisici sa aiba ? I-au murit electroliticele? Link spre comentariu
prozorianu Postat Ianuarie 30, 2009 Autor Partajează Postat Ianuarie 30, 2009 am uitat de firma ma scuzati Link spre comentariu
dj_steel Postat Ianuarie 30, 2009 Partajează Postat Ianuarie 30, 2009 mi se pare mie sau nu vad nici o "firma"?tin sa cred ca unii posteaza doar sa isi bata joc de forum.... Link spre comentariu
Administratori Badman Postat Ianuarie 30, 2009 Administratori Partajează Postat Ianuarie 30, 2009 este cenzurat cuvantul de asta in loc numele firmei scrie doar "firma"Din diverse motive anumite denumiri de firme sunt cenzurate Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum