Vizitator kola Postat Ianuarie 30, 2009 Partajează Postat Ianuarie 30, 2009 nu stiu daka stii foarte bine am vazut ca nu prea este vorba depre imprimante aiki , in fine..problema mea este ca miam cumparat cartusuri si tot nu pot sa imprim am instalt si driverul dar nu merge ,o fii sticata nu cred ca merge beculetul acela o fii ceva in ea nu stiu dar trebuie neaparat sa instalez driverul asa daka il instalez ,ex hp desjeckt 456 cum scrie pe cutia imprimantei pai nu este acolo la mn in pc asa ca pe cutie scris ,in fine sper sa ma ajutati si imprimanta este cu jet de cerneala pa-pa.... Link spre comentariu
dj_steel Postat Ianuarie 30, 2009 Partajează Postat Ianuarie 30, 2009 problema ta e ca ai postat gresit..... Link spre comentariu
dragostalpau Postat Ianuarie 30, 2009 Partajează Postat Ianuarie 30, 2009 problema ta e ca ai postat gresit.....si nici nu prea vorbesti bine romana, e greu de citit si inteles ... mai bine ai posta pe un forum in limba ta materna Link spre comentariu
Blacksmith Postat Ianuarie 31, 2009 Partajează Postat Ianuarie 31, 2009 Asta e spam clar. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum