Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

sony amplifier o schema va rog!

nicnec

Postări Recomandate

• Răspunsuri 9
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• nicnec

5

• Badman

3

• Sharky

1

• zal

1

Top autori în acest subiect

I-am scris lui Vasile acum o saptamana in legatura cu acest aspect, intre timp vad ca disparut sectiunea respectiva in care mi-a dat ok-ul la propunerea mea.Subiectele in care se cere o schema de amplif se vor posta in continuare la amplificatoare. Nu are sens sa postam la consultanta sau depanare. Posturile respective ar trebui postate la o sectiune ce are legatura cu obiectul depanat.

Link spre comentariu

I-am scris lui Vasile acum o saptamana in legatura cu acest aspect, intre timp vad ca disparut sectiunea respectiva in care mi-a dat ok-ul la propunerea mea.

Subiectele in care se cere o schema de amplif se vor posta in continuare la amplificatoare. Nu are sens sa postam la consultanta sau depanare. Posturile respective ar trebui postate la o sectiune ce are legatura cu obiectul depanat.

P?i s? se numeasc? ''Depan?ri amplificatoare'' fa?? de asta care s-ar putea numi ''Construc?ii amplificatoare''.
Link spre comentariu

si depinde ce astepti :))

Habar n-am nu mai inteleg nimic am cerut o schema cineva zice ca este free pe net eu am rascolit peste tot dar nu gasesc cineva zice ca ar fi posibil sa aiba ................vezi posturile toate !!!!! :sparge:
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări