nicnec Postat Ianuarie 30, 2009 Partajează Postat Ianuarie 30, 2009 Ma ajuta cineva cu schema de Sony amplifier model TA-V5? Aceasta este http://audio-heritage.jp/SONY-ESPRIT/amp/ta-v5.html Link spre comentariu
Sharky Postat Februarie 1, 2009 Partajează Postat Februarie 1, 2009 I-am scris lui Vasile acum o saptamana in legatura cu acest aspect, intre timp vad ca disparut sectiunea respectiva in care mi-a dat ok-ul la propunerea mea.Subiectele in care se cere o schema de amplif se vor posta in continuare la amplificatoare. Nu are sens sa postam la consultanta sau depanare. Posturile respective ar trebui postate la o sectiune ce are legatura cu obiectul depanat. Link spre comentariu
nicnec Postat Februarie 1, 2009 Autor Partajează Postat Februarie 1, 2009 O descarci de aici http://www.google.ro gratis sau postezi unde trebuie.Crezi ca nu am cautat cu Google dar nu am gasit gratis de ce nu pui tu un link de unde sa dau jos. Iar in legatura cu postarea vad ca mai sunt si alte posturi ! Link spre comentariu
zal Postat Februarie 1, 2009 Partajează Postat Februarie 1, 2009 I-am scris lui Vasile acum o saptamana in legatura cu acest aspect, intre timp vad ca disparut sectiunea respectiva in care mi-a dat ok-ul la propunerea mea. Subiectele in care se cere o schema de amplif se vor posta in continuare la amplificatoare. Nu are sens sa postam la consultanta sau depanare. Posturile respective ar trebui postate la o sectiune ce are legatura cu obiectul depanat. P?i s? se numeasc? ''Depan?ri amplificatoare'' fa?? de asta care s-ar putea numi ''Construc?ii amplificatoare''. Link spre comentariu
Administratori Badman Postat Februarie 1, 2009 Administratori Partajează Postat Februarie 1, 2009 nu cred ca are rost sa mai punem o sectiune, si asa forumul e lung ca un carnat Link spre comentariu
nicnec Postat Februarie 2, 2009 Autor Partajează Postat Februarie 2, 2009 Cu schema de care am nevoie cum ramine? Link spre comentariu
nicnec Postat Februarie 5, 2009 Autor Partajează Postat Februarie 5, 2009 Astepti!!!!!Astept dar cit? Link spre comentariu
Administratori Badman Postat Februarie 5, 2009 Administratori Partajează Postat Februarie 5, 2009 si depinde ce astepti ) Link spre comentariu
nicnec Postat Februarie 5, 2009 Autor Partajează Postat Februarie 5, 2009 si depinde ce astepti )Habar n-am nu mai inteleg nimic am cerut o schema cineva zice ca este free pe net eu am rascolit peste tot dar nu gasesc cineva zice ca ar fi posibil sa aiba ................vezi posturile toate !!!!! Link spre comentariu
Administratori Badman Postat Februarie 5, 2009 Administratori Partajează Postat Februarie 5, 2009 O descarci de aici http://www.google.ro gratis sau postezi unde trebuie.se pare ca nu ai postat unde trebuie... :( Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum