Vizitator iures_c Postat Ianuarie 30, 2009 Partajează Postat Ianuarie 30, 2009 Cine detine informatii constructive despre transformatoarele de iesire folositela Marshall JCM800 2203? Link spre comentariu
messu Postat Februarie 13, 2009 Partajează Postat Februarie 13, 2009 E musai sa fie traful de original de Marshall sau e bun orice traf PP pentru EL 34 ?Eu lucrez la un amplificator foarte apropiat de Marshall JCM800, cu siguranta inspirat de acolo, asa ca, in caz ca e de interes, te pot ajuta cu detaliile tehnice ale transformatorului pe care il voi utiliza. Link spre comentariu
Kosmin Postat Februarie 13, 2009 Partajează Postat Februarie 13, 2009 te pot ajuta cu detaliile tehnice ale transformatorului pe care il voi utiliza.Sper ca nu sunt date chiar asa clasificate.....glumeam :rade:Daca nu e cu suparare te rog pune-le si aici ca poate au si altii nevoie de ele sau chiar ii prinde febra amplifurilor si se apuca de unul. Link spre comentariu
messu Postat Februarie 13, 2009 Partajează Postat Februarie 13, 2009 Hmmm, din pacate si independent de vointa mea, nu pot posta schema aici pentru ca cel care mi-a dat-o, desi nu stiu daca e propritatea lui, s-ar putea sa faca "urat", ca ma astept de la el ! Am sa caut totusi, saptamana viitoare, o cale sa te ajut.Numai bine ! Link spre comentariu
Kosmin Postat Februarie 13, 2009 Partajează Postat Februarie 13, 2009 Hmmm, din pacate si independent de vointa mea, nu pot posta schema aici pentru ca cel care mi-a dat-o, desi nu stiu daca e propritatea lui, s-ar putea sa faca "urat", ca ma astept de la el ! Am sa caut totusi, saptamana viitoare, o cale sa te ajut.Numai bine !Ca sa nu mai faca nimeni urat postez eu schemele care se pot gasi pe internetEu intrebasem de datele trafului da fine daca nu se poate aia e.....JCM800 preamp with 3x Ecc83JCM800 power amp and PSU schematic with 2x EL34(50w) or 4x EL34(100w)Preamp schematic with 2x Ecc83(Marshall 1988)Power amp and PSU schematic with 1x Ecc83 and 2x EL34 (Marshall 1988) Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum