Vizitator nssg Postat Ianuarie 30, 2009 Partajează Postat Ianuarie 30, 2009 Langa marcaj(sageata) este cumva un releu? Rog cineva sa-l identifice de care este (in cazul ca este releu). Multumesc!![attachment=0]Picture~1.jpg[/attachment] Link spre comentariu
yo9gcc Postat Ianuarie 30, 2009 Partajează Postat Ianuarie 30, 2009 Ai putea sa faci o fotografie si lateral sa vedem ce scrie pe el ? Si poate ne spui si ce este tot montajul. Link spre comentariu
nightmare Postat Ianuarie 30, 2009 Partajează Postat Ianuarie 30, 2009 Nu prea seamana a releu. Pune poza din lateral, asa cum a zis si yo9gcc Link spre comentariu
Vizitator nssg Postat Ianuarie 30, 2009 Partajează Postat Ianuarie 30, 2009 -am luat de la un panou electric de la un utilaj dezafectat,l-am luat pentru piese.Are alimentare la 220v si iesire la 24 vcc.Ce pot sa fac cu el?[attachment=1]DSC06036~1.JPG[/attachment][attachment=0]Picture~1.jpg[/attachment] :werg.Scuze pentru foto. neclara.SG-11 C 4.0000Mhz 342 B:asa scrie pe piesa. Link spre comentariu
yo9gcc Postat Ianuarie 30, 2009 Partajează Postat Ianuarie 30, 2009 Tind sa cred ca este un oscilator la 4 mhz, dar nu sunt sigur Link spre comentariu
Vizitator nssg Postat Ianuarie 30, 2009 Partajează Postat Ianuarie 30, 2009 Multumesc mult D-le yo9gcc!Sa inteleg ca nu exzista nici un releu?.Tensiunea de alimentare la un releu poate fi cu o mica toleranta de + sau - v? Link spre comentariu
yo9gcc Postat Ianuarie 30, 2009 Partajează Postat Ianuarie 30, 2009 Sigur ala nu este releu, un releu ar trebui sa scrie pe el tensiunea de lucru 12v sau la cat lucreaza el si poate desenul cum sunt contactele ND sau NI (normal deschis sau normal inchis).Trebuie sa aiba cel putin 4 picioruse si la dimensiunile lui nu cred ca ar avea loc nici macar o bobina de tensiune mica. Link spre comentariu
Vizitator nssg Postat Ianuarie 30, 2009 Partajează Postat Ianuarie 30, 2009 [attachment=0]DSC06037~3.JPG[/attachment] Am la 6 v si mie imi trebuie la maxim 2v.In montaj se poate face o modificare sa-l alimentez pe cel de 6v?Scuzati-ma d-lor ptr. intrebari! Link spre comentariu
MifTy Postat Ianuarie 30, 2009 Partajează Postat Ianuarie 30, 2009 nssg... cuvintele "saab" ?i/sau "rosemont" se asociaz? cumva cu "cutia" de unde ai extras placa aia??? Link spre comentariu
Vizitator nssg Postat Ianuarie 30, 2009 Partajează Postat Ianuarie 30, 2009 Habar nu am d-le MifTy, am primito pentru piese ,de fapt am 3 buc.Cred ca foloseau la deplasarea axelor utilajului.De ce d-le MifTy,sunt bune la ceva? Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum