Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Sisteme 5.1 nu neaparat pt PC....

Vizitator LucaShenKo

Postări Recomandate

Vizitator LucaShenKo

:: INCEPATOR ::Daca de ex ai un RCD de masina cu 4 iesiri (poti scoate 4 boxe din el) pot face asa fel incat sa am cele 4 boxe cat de cat normale (adica 2 difuri Cobra 120 W si 2 de 200W (e cat scrie si nu cat scoate)) si un SubWoofer mai mare (ca dimensiune si putere care urmeaza sa-l cumpar) la care sa ii pun amplificare? Scuzati daca vb aberatii dar is chiar incepator.... :oops:

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 7
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• C0B

2

• al_ex

2

Zile populare

Top autori în acest subiect

Se poate, ai doua alternative. Fie ai iesire RCA (sau oricum o iesire de semnal mic) din deck, si atunci poti pune direct amplificatorul de subwoofer printr-un filtru trece-jos, fie legi amplificatorul pe doua iesiri de difuzoare, printr-un adaptor (un sumator si divizor). Detalii gasesti aici: http://forum.izatech.ro/viewtopic.php?t=3014

Hint: mufele RCA ar trebui sa fie pe spatele playerului, sunt 2 mufe rotunde iesite inafara.

Link spre comentariu
Vizitator Maris Silviu

Ca sa nu mai deschid un topic nou, daca pe un HU scrie ca are 1 preout asta inseamna ca are o iesire pentru amplificator, dar acel 1 preout contine ambele canale stereo ?.Deci daca am 1 preout am iesire de amplificare pe ambele canale stereo sau numai pe unul? RCA si preout sunt acelasi lucru sau sunt chesti diferite?

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări