Vizitator gigolosu Postat Ianuarie 30, 2009 Partajează Postat Ianuarie 30, 2009 salut... e vorba despre un cd player auto ...am vazut la cineva la casetofonul auto,avea scoase fire din el si legat la un mp3 player....se poate asa ceva si la cd player? intreb asta pentru k miar fi folositor ..am un cd player First care la drum cu gropi are intreruperi. sare cd banuiesc...ma puteti ajuta va rog.multumesc Link spre comentariu
srdjan Postat Februarie 1, 2009 Partajează Postat Februarie 1, 2009 sigur ca se poate dar eu zic ca-i pacat sa te bagi in el pentru ca risti sa omori cu totu partea de citire CD...presupun ca are radio... se gaseste modulator fm cu usb in care bagi sticku cu mp3-uri si emite pe distanta de 5 metri pe frecvente 89-104FM si poti sa receptionezi cu radioul masinii. modulatorul respectiv se alimenteaza de la bricheta. preturile variaza cam intre 50-100ron. eu zic ca merita Link spre comentariu
Mindware Postat Februarie 10, 2009 Partajează Postat Februarie 10, 2009 ..sau...mai ai 2 optiuni.... Prima..(presupunand ca ai shi casetofon in acel cd player) ar fi sa achizitionezi o caseta speciala,ce iti permite sa conectezi un mp3 player d exemplu direct in casetofon,prin intermediul unui cablu conectat la un cap de citire din interiorul casetei.Face maxim 15 lei..Sau a doua,fiind varianta evaziva,ar fi sa desfaci playerul,si sa lipesti doua cabluri ecranate pe intrarea potentiometrului de volum(daca are,ar fi cea mai simpla metoda)ori,daca are reglaj digital,cautzi un punct inainte de reglare si te lipesti acolo...ori...ultima situatie,...direct pe intarea finalilor(eu nu as face asta decat daca ar fi ultima varianta si trebuie neaparat folosit acel aparat in acele conditii).Pui preventiv 2 semierglabil ptr un reglaj grosier,volumul urmand sa-l reglezi din player.......Dar daca ash fi nevoit sa recurg la ultima varianta...ash baga banii intr-un amplificator normal+playerul ,si gata... ..desi te-ai alege cu o mare gaura..sau un lok nefolosit....in consola....totusi, ai putea sa pui un analizor spectral..un VU-metru cu ace,iar posibilitatile pot continua :dans:numai bine :bere: Link spre comentariu
Vizitator Jarmila33 Postat Februarie 10, 2009 Partajează Postat Februarie 10, 2009 cel mai simplu e sa folosesti un modulator fm , parerea mea, eu folosesc asaceva si cu un stick de 4 giga nu se mai termina muzica niciodata, doar bricheta sa fie buna sa nu tot sara. Link spre comentariu
Mindware Postat Februarie 10, 2009 Partajează Postat Februarie 10, 2009 A nu se intelege gresit.Nu contestam utilitatea unui Modulator FM.Chiar il recomand si il sustin si eu,fiind varianta cea mai comoda.In plus,nu merita atata efort pentru un transfer de calitate,care in primul rand nu prea are d unde veni(mp3 player) si s-ar pierde pe drum(lantzul "cd-player <-> boxe" nu cred ca e asa de stralucit)...mici pareri..numai bine :bere: Link spre comentariu
Dr.L Postat Februarie 11, 2009 Partajează Postat Februarie 11, 2009 si mai bine e daca unitatea ta permite magazie de cd-uri,asa ai o intrare de semnal mai trebuie doar sa faci rost de mufa aia si sa pacalesti aparatul,sa creada ca ai magazia conectata Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum