Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Programator MOTOROLA MAX232

yo9hnf

Postări Recomandate

Interfata a-ti conectat-o direct la serialul de la placa de baza? Eu am modificat un cabluserial si l-am pus 1 la 1 piciorusele.Si tot pe acela l-am conectat la interfata. Este ca si cum l-as fi introdus in serialul de la placa de baza. Poate trebuia sa pun un cablul serial nemodificat?

Gabi, vezi ca mufele au pinii numerotati. Nu trebuie decat sa respecti notatiile de-acolo.Mai bine pune un cablu nemodificat. Si eu folosesc un cablu intre interfata si PC. Nu conectez direct.
Link spre comentariu
  • Răspunsuri 54
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• maxxim33

17

• yo7but

10

• SirRoger

9

• yo9hnf

5

Top autori în acest subiect

Nu.... am mers la un prieten si m-a ajutat el. Ce sa fac mi-e rusine ...dar recunosc ceva nu a mers. Acuma sant si in 2m activ. :) Probabil cablu, poate CDB 406 care l-am folosit...habar nu am :jytuiyu

Link spre comentariu

Nu.... am mers la un prieten si m-a ajutat el. Ce sa fac mi-e rusine ...dar recunosc ceva nu a mers. Acuma sant si in 2m activ. :) Probabil cablu, poate CDB 406 care l-am folosit...habar nu am :jytuiyu

Ar trebui sa faci schema aia fara portile logice. E super simpla si merge din prima.Eu programez regulat GM300, GM340, etc....
Link spre comentariu

Am sa mai incerc o data.Dar as mai avea o intrebare. Daca bagi direct montajul in serial functioneaza? Caut sa vad ce nu e ok.si sa pot remedia.73!

Da, merge direct in mufa seriala. La mine montajul e realizat pe o placuta de test, cu gauri. La capatul ei am pus o mufa MAMA seriala cu 9 pini. Tine cont de faptul ca pinii sunt numerotati pe mai toate mufele. Respecta numerotarea si o sa reusesti. Mult succes!
Link spre comentariu

Esteeeee...mersi SirRoger, m-am incapatinat si am reusit. Dar totodata am cumparat alt Max232.

Si celelalte versiuni au fost testate tot cu cel vechi si cred ca era defect.

Am mai jos o filmare oarba dar e o idee pentru cine vrea sa mai isi construiasca interfata. Cutia de la acumulatori a fost jumatate sparta si de aceea am scurtat-o. As fii bagat totul inauntru carcasei dar....

Acuma sint multumit pe deplin!

O mica observatie este ca se misca ca mortul :) in rest este ok.

73! :101

Link spre comentariu
  • 3 ani mai târziu...

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări