SirRoger Postat Octombrie 26, 2010 Partajează Postat Octombrie 26, 2010 Interfata a-ti conectat-o direct la serialul de la placa de baza? Eu am modificat un cabluserial si l-am pus 1 la 1 piciorusele.Si tot pe acela l-am conectat la interfata. Este ca si cum l-as fi introdus in serialul de la placa de baza. Poate trebuia sa pun un cablul serial nemodificat?Gabi, vezi ca mufele au pinii numerotati. Nu trebuie decat sa respecti notatiile de-acolo.Mai bine pune un cablu nemodificat. Si eu folosesc un cablu intre interfata si PC. Nu conectez direct. Link spre comentariu
maxxim33 Postat Octombrie 30, 2010 Partajează Postat Octombrie 30, 2010 Am rezolvat! Multumesc pentru ajutor!!! Link spre comentariu
yo7but Postat Noiembrie 2, 2010 Partajează Postat Noiembrie 2, 2010 Poate ne spui si noua cum ai rezolvat. Link spre comentariu
SirRoger Postat Noiembrie 2, 2010 Partajează Postat Noiembrie 2, 2010 Poate ne spui si noua cum ai rezolvat.Probabil a executat montajul conform schemei si a folosit un cablu serial bun...... Link spre comentariu
maxxim33 Postat Noiembrie 2, 2010 Partajează Postat Noiembrie 2, 2010 Nu.... am mers la un prieten si m-a ajutat el. Ce sa fac mi-e rusine ...dar recunosc ceva nu a mers. Acuma sant si in 2m activ. Probabil cablu, poate CDB 406 care l-am folosit...habar nu am Link spre comentariu
SirRoger Postat Noiembrie 2, 2010 Partajează Postat Noiembrie 2, 2010 Nu.... am mers la un prieten si m-a ajutat el. Ce sa fac mi-e rusine ...dar recunosc ceva nu a mers. Acuma sant si in 2m activ. Probabil cablu, poate CDB 406 care l-am folosit...habar nu am Ar trebui sa faci schema aia fara portile logice. E super simpla si merge din prima.Eu programez regulat GM300, GM340, etc.... Link spre comentariu
maxxim33 Postat Noiembrie 3, 2010 Partajează Postat Noiembrie 3, 2010 Am sa mai incerc o data.Dar as mai avea o intrebare. Daca bagi direct montajul in serial functioneaza? Caut sa vad ce nu e ok.si sa pot remedia.73! Link spre comentariu
SirRoger Postat Noiembrie 3, 2010 Partajează Postat Noiembrie 3, 2010 Am sa mai incerc o data.Dar as mai avea o intrebare. Daca bagi direct montajul in serial functioneaza? Caut sa vad ce nu e ok.si sa pot remedia.73!Da, merge direct in mufa seriala. La mine montajul e realizat pe o placuta de test, cu gauri. La capatul ei am pus o mufa MAMA seriala cu 9 pini. Tine cont de faptul ca pinii sunt numerotati pe mai toate mufele. Respecta numerotarea si o sa reusesti. Mult succes! Link spre comentariu
maxxim33 Postat Noiembrie 3, 2010 Partajează Postat Noiembrie 3, 2010 Esteeeee...mersi SirRoger, m-am incapatinat si am reusit. Dar totodata am cumparat alt Max232. Si celelalte versiuni au fost testate tot cu cel vechi si cred ca era defect. Am mai jos o filmare oarba dar e o idee pentru cine vrea sa mai isi construiasca interfata. Cutia de la acumulatori a fost jumatate sparta si de aceea am scurtat-o. As fii bagat totul inauntru carcasei dar.... Acuma sint multumit pe deplin! O mica observatie este ca se misca ca mortul in rest este ok. 73! Link spre comentariu
Vizitator mihai230 Postat Noiembrie 7, 2013 Partajează Postat Noiembrie 7, 2013 Salut. Ştiţi cumva dacă merge programatorul pentru Motorola Gm 350? Mă refer cel cu max 232.Vă mulţumesc. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum