Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Programator MOTOROLA MAX232

yo9hnf

Postări Recomandate

• Răspunsuri 54
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• maxxim33

17

• yo7but

10

• SirRoger

9

• yo9hnf

5

Top autori în acest subiect

Nu stiu care varianta este cea finala dar vezi ca nu este niciuna completa. Astfel nu ai legat pinul 4 cu 6, pinul 5 nu este la masa, pinul 2 (Rx) nu este legat la conectorul RS232. De asemenea la unul din ele nu este o linie dusa pina la pad-ul unei componente (pinul 8 de la MAX232 nu este legat la dioda). Mai verifica-le.Bafta...P.S. : am zis mai sus ca-s doua cablaje dar acum am vazut ca este de fapt unul (top si bot).HI!

Link spre comentariu

Nu am mai pus legaturile intre 4 si 6 si cele intre 6 si 8 deoarece ar fii fost mai complicat cu traseele si am zis ca se pot face scurt direct pe piciorusele mufei. Deh asa l-am proiectat :) .Softul eventual daca se poate pus tot aici pe site pentru eventuali doritori. Eu unul il vreau si multumsc pentru asta.73!

Link spre comentariu

Revin... :jytuiyu nu merge cu max 232 imi da o eroare gen #7 invalid opcode serial bus erorr si cam asta ar fii.Incerc cea cu tranzistori poate poate.

Pune alt MAX232...poate e defect.Cam ciudat sa nu mearga........
Link spre comentariu

Interfata a-ti conectat-o direct la serialul de la placa de baza? Eu am modificat un cabluserial si l-am pus 1 la 1 piciorusele.Si tot pe acela l-am conectat la interfata. Este ca si cum l-as fi introdus in serialul de la placa de baza. Poate trebuia sa pun un cablul serial nemodificat?

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări