Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Programator MOTOROLA MAX232

yo9hnf

Postări Recomandate

Va salut !

As vrea si eu sa construiesc o interfata de Motorola dupa schema lui YP3HCV

Posted Image

Problema este ca nu am in casa un SN7407 ; si schema este foarte versatila, si vroiam sa va intreb daca merge modificata ca mai jos ( moar pentru P110 sau Gp300 ).

Multumesc !

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 54
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• maxxim33

17

• yo7but

10

• SirRoger

9

• yo9hnf

5

Top autori în acest subiect

Pai ar trebuie, cam asa e normal....dar unde ? Adica sa pun si poarta dintre pinii 13-12 ?Ideea este ca GP300/P110 are un singur pin de date...MBUS-ul cred.Deci sa lef pinul 5 cu 12 la integrat sau 2-3 la serial ?Va multumesc pentru raspuns !

Link spre comentariu
  • Administratori

mda, nu am fost atent dar nu cred ca se intampla nimic daca faci scurtul. Cele 2 semnala trebuie combinate si de asta sa pus inversoarele alea

Link spre comentariu

Pentru programare GP300, P110,GM300, etc. ai nevoie numai de semnal "data" (fara rx, tx). Iti recomand schema de aici :www.cqham.ru/motorola.htm. Testata de mine, functioneaza perfect.73's

Link spre comentariu

Interfata cu max232 si 74HC07 functioneaza impecabil , daca nu ai 7407 pui 7405 7404 ceva tot pui acolo un integrat de asta il gasesti usor si pe placile de baza vechi ale calculatoarelor.

Link spre comentariu
  • 1 lună mai târziu...
  • 5 luni mai târziu...
  • 3 luni mai târziu...

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări