Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

trafo 220/15v 12 A

Postări Recomandate

De ce vrei sa pui tu 2 roabe de acumulatori in paralel in stea sau in triunghi cand poti sa iei un cond de 1 Farad si scapi de toata nebunia??Daca tot vrei sa faci auto in casa sau unde faci imita pur si simplu circuitul de incarcare al unui acumulator auto evident incluzand si acumulatorul (45A ajung??) si partea cu releul de decuplare.Salutari :da

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 16
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

problema a fost ca eu am facut tota chestia asta cu ce aveam pe acasa si nu le mai foloseam si am zis sa faca ceva cu ele ,doar redresorul l-am cumaparat (bine in viitor mai incarc bateria auto cu el ) inclusiv acumulatorul de 12 v si 7,2 a l-am avut si am vazut ca el tine statia si tot ce este acolo .cu redresorul am gresit eu ca l-am luat m-am gandit ca daca acumulatorul asta tine statia si redresorul o sa o tina si pe redresor scrie ca scoata 12 amperi dar se para ca nu scoate atata de mult .acum am gasit cum sa rezolv ,am vazut incarcatoare ptr astfel de acumulatoare incaraca bateri cu acid gel incepand de la 2 v 6 v si 12 v cu un cuyrent de 600 de ma si m-am gandit sa imi iau unul din asta ptr a incaraca acumulatorul acela .incarcat ma tine vreo trei zile la cum folosesc eu chesta aia si apoi din cat vad eu ar incaraca bateria in vre-o 10 ore deci odata la trei zile as pune-o pe incarcatorul acela ,oricum o sa integrez acuymulatorul acela in cutie si cu aces incarcator si cand este nevoie o sa fie bagata la incarcat (220v). incaracatorul este vreo 50 de lei si imi arata cand sa terminat incarcarea si il decupleaza si de la incarcare .sper sa fie bine si asa.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări