GigiZ Postat Aprilie 7, 2005 Partajează Postat Aprilie 7, 2005 Corectoarele si preamplificatoarele sunt sursa principala de distorsiuni parerea mea . Ziceti-mi va rog cineva cu experienta un preamplificator sau un corector de ton, egalizator cu date tehnice de exceptie pls...Dupa multe incercari am ajuns la concluzia ca etajul final e usor de facut si e mult mai greu sa gasesti o schema klumea de preamlificare cu thd<0.1 care defapt s-a transformat intr-o oroare pentru mine ...si ...ar fi o mica problema cu preamplificatorul de tensiune stk3042 costa 400k sau altel zis va rog ceva mai iefin Link spre comentariu
csl1131 Postat Aprilie 7, 2005 Partajează Postat Aprilie 7, 2005 Corectoarele si preamplificatoarele sunt sursa principala de distorsiuni parerea meacam sunt de acord cu tine....off-topic...mai vezi ca nu chiar toate intrebarile se pun la maplificatoare....de ex asta ar cam trebui la accesorii audio.. ca ala se ocupa cu preampliificatoare...si ...ar fi o mica problema cu preamplificatorul de tensiune stk3042 costa 400k sau altel zis va rog ceva mai iefin icon_biggrin.gifstk3042 e amplificator final, altfel spus PWR AMP 2*60W/8E 36V .005 222.690cam asa scrie la vitacom....deci ce preamplificator ziceai..?????? Link spre comentariu
Murcielad Postat Aprilie 7, 2005 Partajează Postat Aprilie 7, 2005 pai tu te uiti la ce spun fraierii aia ? este un circuit HYBRID care are in el numai VAS-ul Link spre comentariu
GigiZ Postat Aprilie 7, 2005 Autor Partajează Postat Aprilie 7, 2005 nu e adevarat, stk3042 e preamplificator de 1 volt facut special pentru stkuri cu puteri cuprinse intre 40-si 90w http://www.alldatasheet.co.kr/datasheet ... K3042.html uitate si tu si te convingi... Link spre comentariu
Murcielad Postat Aprilie 7, 2005 Partajează Postat Aprilie 7, 2005 Ma tu mie imi spui ce e ala ?ce naiba ca am refacut finalii pentru el din un akai ! ai idee ce e ala un VAS ? (Voltage amplifier Stage )amplificatorul era compus din un STK3042 si 2xSTK0040 in stk-urile STK0040 erau finalii si superdioda :P eu am refacut STK0040 cu componente discrete ! asa ca nu mai spune tampenii daca habar nu ai ce spui :x Dupa cum stii (sau mai bine zis nu stii) amplificatoarele au in structura lor VAS-ul adica ala care amplifica voltajul si in finali se amplifica , curentul :P :lol: cam asa ceva :roll: nu mai spune ca nu este adevarat documenteaza-te invata cum functioneaza o minune de amplificator si vino si spune-mi ca ma insel :lol: :twisted: PS: uita-te in datasheet sa vezi ce schema are in interior ! hmmm... observ ca sunt un "Gica contra! " :roll: Link spre comentariu
GigiZ Postat Aprilie 7, 2005 Autor Partajează Postat Aprilie 7, 2005 deci ce e bun si ce nu e...?! dati si voi o schema si nu mai gafaiti pe aici eu zic Help!!! Link spre comentariu
Murcielad Postat Aprilie 7, 2005 Partajează Postat Aprilie 7, 2005 pai spune ce anume vrei sa faci cu el concret ! vrei ceva care sa amplifice mai mult semnalul de intrare ? :? mai bine maresti sensibilitatea amplificatorului putin din bucla de reactie :roll: Link spre comentariu
al_ex Postat Aprilie 7, 2005 Partajează Postat Aprilie 7, 2005 Uite aici o schema: http://www.mhennessy.f9.co.uk/preamp/index.htm Link spre comentariu
csl1131 Postat Aprilie 7, 2005 Partajează Postat Aprilie 7, 2005 Uite aici o schema: http://www.mhennessy.f9.co.uk/preamp/index.htmeu zic de pe acum bafta la cine s'apuca sa facaa asa ceva... :twisted: Link spre comentariu
GigiZ Postat Aprilie 8, 2005 Autor Partajează Postat Aprilie 8, 2005 oameni buni va multumesc dar nu e chiar ceea ce imi trebuie mieeu ma refer la :modul preamplificare (tranzistori/integrat) urmat de un corector sau egalizator urmat de un preamplificator toate impreunate de schema cucului care e are thd <0.1 si normal lipssa zgomotului de fond cam greu un modul de genul asta nu ? ! avand in vedere ca majoritatea preamplificatoarelor care le stiu eu au in jur de 100k pe intrare si chiar nu stiu un preamplif cu Z=20k pe intrare ....voi aveti ceva ?!!nici ne-eurile astea nu sunt asa de grozave Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum