Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Am un difuzor

Vizitator

Postări Recomandate

Am un difuzor cu bobina de 10Cm diametru si magnet din neodim, oare ce putere duce ? Mentionez ca nu are eticheta si pe el nu scrie nimic ca altfel gaseam informatii despre el :(m-am uitat pe net la diverse firme si cele care au acest diametru de bobina zic aia peste tot ca are sute de W... dar ma indoiesc pentru ca difuzorul are doar 8 inci

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 8
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Badman

2

• vlad_2770

1

• aTaelectronics

1

• baga

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

Parerea mea este ca are peste 300-400w daca are bobina de 10cm.Conteaza si lungimea bobinei,si materialele din care e facuta.Daca e groasa suspensia(cauciucul ala de pe margine)e bun de (sub)woofer.Daca e subtire si e "ca la acordeon",parerea mea e ca ii dif de medii profesional de mare putere.Cati ohmi are?

Link spre comentariu

Intre timp am gasit ce este :) dupa cautari indelungate am constatat ca e hi-vi ca scria pe membrana research dar nu se intelegea foarte bine, l-am gasit de vanzare si pe http://www.hi-end.ro dar nu imi dau sema daca este tot acelasi model cu D8.8 care zice pe site ca are 150W :(

Am fost prea entuziasmat gandindu-ma la mii de w :freaza:

Link spre comentariu
  • Administratori

Acela este un difuzor Hi-end ultraperformant de asta are bobina de 10cm, nu mai vorbesc de caracteristile lui :dsafDe unde l-ai luat ?

Link spre comentariu

L-am luat de la unu care a vrut sa-l faca subwoofer auto dar este pe 8 ohmi si aplificatorul lui scoate putere pe 2 ohmi, i-am dat pe el un pionner de 2+2 ohmi. Din pacate nu a stiut sa-mi zica de unde provine. Vasile ce incinta recomanzi pentru un subwoofer ?

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări