Vizitator Postat Ianuarie 29, 2009 Partajează Postat Ianuarie 29, 2009 Am un difuzor cu bobina de 10Cm diametru si magnet din neodim, oare ce putere duce ? Mentionez ca nu are eticheta si pe el nu scrie nimic ca altfel gaseam informatii despre el :(m-am uitat pe net la diverse firme si cele care au acest diametru de bobina zic aia peste tot ca are sute de W... dar ma indoiesc pentru ca difuzorul are doar 8 inci Link spre comentariu
aTaelectronics Postat Ianuarie 29, 2009 Partajează Postat Ianuarie 29, 2009 Poze ai? Link spre comentariu
Vizitator Postat Ianuarie 29, 2009 Partajează Postat Ianuarie 29, 2009 Nu si nu am cu ce face :( Link spre comentariu
vlad_2770 Postat Ianuarie 29, 2009 Partajează Postat Ianuarie 29, 2009 pune-ti locatia si poate se va gasi un binevoitor de prin preajma sa te ajute cu o poza sau cu un sfat. Link spre comentariu
baga Postat Ianuarie 29, 2009 Partajează Postat Ianuarie 29, 2009 Parerea mea este ca are peste 300-400w daca are bobina de 10cm.Conteaza si lungimea bobinei,si materialele din care e facuta.Daca e groasa suspensia(cauciucul ala de pe margine)e bun de (sub)woofer.Daca e subtire si e "ca la acordeon",parerea mea e ca ii dif de medii profesional de mare putere.Cati ohmi are? Link spre comentariu
Vizitator Postat Ianuarie 29, 2009 Partajează Postat Ianuarie 29, 2009 Intre timp am gasit ce este dupa cautari indelungate am constatat ca e hi-vi ca scria pe membrana research dar nu se intelegea foarte bine, l-am gasit de vanzare si pe http://www.hi-end.ro dar nu imi dau sema daca este tot acelasi model cu D8.8 care zice pe site ca are 150W :( Am fost prea entuziasmat gandindu-ma la mii de w Link spre comentariu
Administratori Badman Postat Ianuarie 29, 2009 Administratori Partajează Postat Ianuarie 29, 2009 Acela este un difuzor Hi-end ultraperformant de asta are bobina de 10cm, nu mai vorbesc de caracteristile lui :dsafDe unde l-ai luat ? Link spre comentariu
Vizitator Postat Ianuarie 29, 2009 Partajează Postat Ianuarie 29, 2009 L-am luat de la unu care a vrut sa-l faca subwoofer auto dar este pe 8 ohmi si aplificatorul lui scoate putere pe 2 ohmi, i-am dat pe el un pionner de 2+2 ohmi. Din pacate nu a stiut sa-mi zica de unde provine. Vasile ce incinta recomanzi pentru un subwoofer ? Link spre comentariu
Administratori Badman Postat Ianuarie 29, 2009 Administratori Partajează Postat Ianuarie 29, 2009 Iti recomand sa faci boxa recomandata de producator 45 litri basreflex acordat la 35-40 Hz Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum