Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Cum ies pe net ?

Vizitator amator

Postări Recomandate

Vizitator amator

Eu am o conexiune de romtelecom de 2MBps.Modemul este de tip 'Speed Touch'.-------------------------------------------Având în vedere acestea,Cum a? putea s?-mi fac ?i eu un server de WEB.Men?ionez c? am f?cut test?ri cu IIS ?i Apache. Dar mi s-a degradat rapid sistemul de operare.În afar? de servere, ce trebuie s? mai ruleze în computer ca s? nu am probleme ?Cam ce configurare trebuie s? aib? un PC pentru ca el s? poat? fi utilizat ca server de web ?Dac? reu?esc s?-mi fac un server, fac cinste.A?tept consulta?ii aici sau prin PM.==========================S? nu uit, mai am un computer pe care l-am pus în re?ea cu acesta care este cuplat la internet. S?i zic lui ?sta MAIN ?i celui de-al doilea SECOND.Deci foloseam pe MAIN atât ca server cât si pentru navigare prin alte situri, iar cu SECOND accesam severul din MAIN, via 'no-ip.org' bineîn?eles.Computerul MAIN ajunsese la 100% consum resurse ?i s-a blocat.Dac? g?sesc amatori de testare pe acest forum, ar fi nemaipomenit==========================

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 7
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Blind

2

• Badman

1

• MifTy

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

Vizitator amator

Si ce te retine sa nu instalezi sistemul de operare, apoi sa pui un antivirus cu firewall mai de doamne-ajuta dupa care sa bagi cablul de retea in pc si sa inceapa "joaca"?

P?i de abia se mi?c? dac?-i bag protec?ii.Dumneta ai server ?Ar fi o intrebare:Computerul utilizat ca bridge ?i server, nu trebuie s? mai fie utilizat ?i pentru uz curent ?
Link spre comentariu

depinde de cât e puternic e procul, ?i cât de mult ?i rapid ram ai!!!eu zic s? clarifici câteva puncte:1. cel pe care l-ai botezat MAIN ce configura?ie are??? dar SECOND??? (procul, ramul, hdd-ul, ?i pl?cile de re?ea). e vre-unul din ele un laptop???2. cele 2 sunt legate în re?ea??? cum, cu switch, sau cu router??? sau wireless???3. e nevoie s? le folose?ti pe ambele ca sta?ii de lucru???4. e nevoie ca MAIN (despre care ai spus c? o s? fie serverul web) s? stea 24/24 de ore online??? dac? da, î?i po?i permite o factur? de curent destul de m?ri?oar???5. serverul web ce trebuie s? ofere?? doar un site, sau ?i un forum, chestii... eventual servicii ftp??? sco?i bani din asta, fie ?i suficient cât s? acoperi factura de la curentul consumat de MAIN???6. cea mai important?: de ce vrei s? ai un server de web???

Link spre comentariu
Vizitator amator

depinde de cât e puternic e procul, ?i cât de mult ?i rapid ram ai!!!eu zic s? clarifici câteva puncte:1. cel pe care l-ai botezat MAIN ce configura?ie are??? dar SECOND??? (procul, ramul, hdd-ul, ?i pl?cile de re?ea). e vre-unul din ele un laptop???2. cele 2 sunt legate în re?ea??? cum, cu switch, sau cu router??? sau wireless???3. e nevoie s? le folose?ti pe ambele ca sta?ii de lucru???4. e nevoie ca MAIN (despre care ai spus c? o s? fie serverul web) s? stea 24/24 de ore online??? dac? da, î?i po?i permite o factur? de curent destul de m?ri?oar???5. serverul web ce trebuie s? ofere?? doar un site, sau ?i un forum, chestii... eventual servicii ftp??? sco?i bani din asta, fie ?i suficient cât s? acoperi factura de la curentul consumat de MAIN???6. cea mai important?: de ce vrei s? ai un server de web???

1)a) AMD Duron, 1.2GHz, 256MB RAM Video, 6GB HDD master, 20GB HDD slave, DVD RW, CD RW, Floppy disk, motherboard made in Taivan, sunet ?i video onboard, plac? retea întranet, acces internet prin USB cu 'Speed Touch' la 2MBpsb) AMD K6, 400MHz, 32MB RAM, 1GBHDD, CD RW, Floppy disk, nu ?tiu ce plac? de baz? are, plac? sunet separat, plac? video separat?, plac? re?ea REALTEK.2)Legare lor în re?ea este de tip 'Home Network', adic? am cump?rat o plac? de re?ea pentru MAIN iar de la SECOND am utilizat placa de re?ea REALTEK. Computerele sunt legate prin cablu paralel încruci?at.3)Dac? se poate ,DA, a? vrea4)Oricum eu stau toat? ziua c?lare pe net, calculatorul merge nonstop vreo 16 ore. Doar când m? culc îl mai opresc.5)Sunt interesat s? experimentez. Nu m? intereseaz? s? am site comercial. În niciun caz, nici prin cap nu mi-a trecut s? pun forum.Nu scot nici un ban. ?i nici nu m? intereseaz? s? scot bani cu ajutorul conexiunii mele de 2MB la romtelecom.6)Sunt interesat s? fac experimente. Dac? nu pot fi radioamator, m?car s? am server de chat 3D.Practic vreau s? fiu independent în domeniul chaturilor 3d, s? nu depind de serverul altuia.Deci traficul serverului meu se reduce la text, modific?ri parametri lume virtual? ?i modific?ri parametri avatar.Vezi aici: http://vrmlserver.xooit.com/index.phphttp://vrmlserver.xooit.com/t188-Prezen ... izator.htmhttp://vrmlserver.xooit.com/t190-DeepMatrix-V1-2.htm===============================================
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări