avyrez Postat Aprilie 7, 2005 Partajează Postat Aprilie 7, 2005 salutare spuneti-mi si mie ce parere aveti de amplificatorul asta si daca e ceva de capul lui PLS http://www.adelaida.ro/adelaida/catalog ... _03.4N.pdf Multumesc, Link spre comentariu
niq_ro Postat Aprilie 7, 2005 Partajează Postat Aprilie 7, 2005 e facut cu niste TDA-uri, da' nu scoate chiar atat .. bunicel daca iti e greu sa ti-l faci singur :lol: Link spre comentariu
GigiZ Postat Aprilie 7, 2005 Partajează Postat Aprilie 7, 2005 nu vad nici o schema si nu pot sa te ajut , da si tu mai multe detalii Link spre comentariu
csl1131 Postat Aprilie 7, 2005 Partajează Postat Aprilie 7, 2005 deci si ei se contrazic....(adelaida)undeva in pdf-ul ala scrie Iamlim max= 7A, Ualim =12-15V......decei daca ai face un calcul-> nu consuma mai mult de 100W....deci nu are cum sa scoata mai mult de 100...probabil scoate 4*20..daca scoate si atat...cum ziceam in multe posturi...ade***da SUCKS ....!!!!! :!: :!: Link spre comentariu
avyrez Postat Aprilie 7, 2005 Autor Partajează Postat Aprilie 7, 2005 nici nu imi trb mai mult ca am avut un picap ziphon dar sa fu... era de 17w, si oricum sunt incepator, deabia lipesc o rezistenta :psi nu cunosc pe altcineva care sa imi faca un amplificator in Ct Link spre comentariu
csl1131 Postat Aprilie 7, 2005 Partajează Postat Aprilie 7, 2005 pai..vezi ca la asta mai trebuie si ceva de 12-15V curent continu, ca sa il alimentezi... ca nu merge direct de la 220... Link spre comentariu
avyrez Postat Aprilie 7, 2005 Autor Partajează Postat Aprilie 7, 2005 stiu ca tot acolo pe stie mai au si o sursa de vanzare care mai e si aia cevacam 1.700.000 total Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum