sebi_c Postat Februarie 14, 2009 Partajează Postat Februarie 14, 2009 Valderama, nu am ce argumente sa-ti mai aduc! Jucam pe terenuri diferite.Da-i, te rog, cheia de 14-17 lu' Depanatoru'!Numai bine! Link spre comentariu
Vizitator Postat Februarie 14, 2009 Partajează Postat Februarie 14, 2009 DE ACORD LA TERENURI ,referitor la cheie am imbatrinit si mia crescut curentul emis de catod ????nu_s daca mai pot sa umblu cu chei 14_17 poate in toli cine stie.Ofi nene ceva de metalurgie de faci trimetere 14_17. Link spre comentariu
florint Postat Februarie 15, 2009 Partajează Postat Februarie 15, 2009 Intre timp am reusit sa descopar simularea parametrica.In acest caz am declarat variabila amplitudinea semnalului de intrare, dar poate fi alt parametru ca de exemplu R,C,L. Cu directiva .meas (.measure) am calculat valorile (se gasesc in error log spice) efective, apoi am trasat graficile in excel. Link spre comentariu
sebi_c Postat Februarie 15, 2009 Partajează Postat Februarie 15, 2009 Bravo Florin! Progresezi!Pune te rog si curentul de grila la finale (functie de semnal) sa vada Valderama ca exista! Pentru exemplificare, treci de Ug=0.Dar mai interesant ar fi sa pui I tuburi finale (ambele)RMS, functie de timp, sa se observe alunecarea la negativarea automata. Link spre comentariu
Vizitator Postat Februarie 16, 2009 Partajează Postat Februarie 16, 2009 Bai nene! in clasa A sau AB1 CAZUL NOSTRU Ug1 nu devine nici macar 0 (tensiunea de atac necesara si suficienta, virful pozitiv al iei pentru o modulatie maxima a curentului de anod nu este mai mare decit tensiunea negativa) cu semnal la puterea nominala sau maxima, iara faci confuzii cu clasa B(unde grillele de comanda devin usor pozitive peste un anumit prag de putere).In clasa A sau AB1 tensiunea pe grilele de comanda ramine sub 0, adica negativa in tot regimul de putere,ca sa devina pozitiva in raport cu catodul trebuie produsa o supramodulare a curentului anodic, sitatie in care am depasit de mult puterea nominala,maxima,ect., esti dus tata! .HABAR NU AI IN CE CONSTA CLASELE DE FUNCTIONARE LA LAMPI!!!!!!!!........ Dute la faculta din nou poate te invata de data asta, bine aia!Ocupate numai de simulari si atit!.In clasa B nu se fac finale cu lampa care sa functionezee in mod ULTRALINEAR ,pune tensiune fixa de negativare sau cum vrei, scoate grilele 2 din traf si poate atunci putem discuta de tensiuni pozitive pe grila de comanda (si numai catre putera maxima si in aceasta situatie).UITATE NENE PE aici: http://www.netxpert.ro/index.php?option ... &Itemid=32 ,..poate intelegi ceva finalul acesta seamana leit cu alui "misa" din punct de vedere al polarizari grilelor de comanda.Ca sa intelegi mai bine daca anem 3k pe ramura la 390 Ua curentul maxim a bsorbit de sarcina in acest caz este de circa 130mA oentru excursia maxima dupa care incepe limitarea,presupunem ca in gol fara semnal avem 50_60 mA lampa EL34 are 11_12 mA PE VOLT ceea ce inseamna ca pentru a produce o variatie a curentului de anod cu 11_12mA este necesara o variatie a tensiuni de grila de un volt ,noi practic avem nevoie sa variem curentul anodic cu 70_80mA din pozitia de repaos pentru modulatia maxima adica avem nevoie pe alternanta pozitiva a semnalului de atac de cca 7_8v, 7_8v si chiar mai mult ramine mai mic decit tensiunea de negativare a grilei1 Link spre comentariu
fcon Postat Februarie 16, 2009 Partajează Postat Februarie 16, 2009 Bai nene! ... esti dus tata! . HABAR NU AI IN CE CONSTA CLASELE DE FUNCTIONARE LA LAMPI!!!!!!!!........ Dute la faculta din nou poate te invata de data asta, bine aia!Ocupate numai de simulari si atit!. ! Daca asa stii sa te exprimi cand comunici pe forum, poate ar fi cazul sa renunti!Urat, incalificabil si descalificabil, oricata stiinta ai avea! Pacat! God speed! Link spre comentariu
Vizitator Postat Februarie 16, 2009 Partajează Postat Februarie 16, 2009 Si ce ai vrea?, sa admit SF_URI in functionare tub electronic, mai alaes cind sint aduse ca si contra_argument.Demontez aberatii atit.Ii spune lui "florint" sa traca "de Ug=0"(proces de supamodulare a curentului anodic in situatia data))pai ce vrea sa demonsreze? ca_i destept, o fi pentru altii!Omul joaca pe alt teren dupa cum spunea undeva mai sus.Nu nad nimic ''Urat, incalificabil si descalificabil "in "nene" si "tata".Renunt atunci cind voi considera, nu la sugestii facute de altii. Link spre comentariu
fcon Postat Februarie 16, 2009 Partajează Postat Februarie 16, 2009 "Bai nene" si "tata", plus restul cuvintelor, nu le-as spune nici macar tinerilor incepatori ageamii, deoarece inca mai cred ca se poate face educatia tinerei generatii. Oricum, banuiesc ca cei care intra pe forum sunt suficient de educati, ca sa nu incercam sa stricam noi ceea ce au invatat in materie de relatii interumane si exprimare in societate.Daca este imposibil sa te abtii si sa fii politicos in exprimare, atunci rog moderatorii sa-ti cenzureze aberatiile stilistice, si-atunci toata lumea este multumita, OK? Sa ramana doar parerile profesionale/profesioniste. Este frustrant sa citim explicatii tehnice si sfaturi amestecate cu insulte... Suntem, totusi, intr-un mediu social, chiar daca virtual si, daca toti am rabufni in acest mod, ar mai ramane doar sa ne facem in toate felurile in scris si ne provocam la duel cu pumnii sau cu ce are fiecare pregatit pentru astfel de situatii... :speriatAici ma opresc. Procedezi cum crezi... Link spre comentariu
Vizitator Postat Februarie 16, 2009 Partajează Postat Februarie 16, 2009 Se discutau chestiuni tehnice legate de tub si functionarea lui ,daca esti contrazis la infinit si fara temei ce poti sa spui??Bravo nene!... Tinara generatie probabil este interesata de aspectul tehnic scuzind uneori aspectul lingvistic folosit,(care oricum nu contine jigniri,cuvinte jignitoare)sint simple aprecieri stilistice.L_as provoca la duel dar ne despart 600Km.Duel_ul este tehnic, teoretic si practic asta este singura forma pe care o poate avea deocamdata. de asta ce zici???:"Cred ca, presemnalizare= la fiecare nr. spire pe strat atins primesti o palma , iar inainte de final, primesti un pietroi in cap."o spune sebi_c altundeva pe forum. Link spre comentariu
florint Postat Februarie 16, 2009 Partajează Postat Februarie 16, 2009 Bravo Florin! Progresezi!Pune te rog si curentul de grila la finale (functie de semnal) sa vada Valderama ca exista! Pentru exemplificare, treci de Ug=0.Dar mai interesant ar fi sa pui I tuburi finale (ambele)RMS, functie de timp, sa se observe alunecarea la negativarea automata.Multumesc ma zbat sa invat. Acum am trasat I_catod si U_grila functie de V_in (toate valori RMS). Nu prea inteleg cum sa trasez I_anod (RMS) funtie de timp, cred ca valoarea RMS a curentului este aceiasi pe toata durata simularii (0-100ms in acest caz).Acum ma chinui sa-mi fac model la 6N9S, revin cu date.Consider ca simularea ajuta foarte mult in proiectarea/analiza unui astfel de amplificator (si nu numai) deoarece in cazul meu:1. am zero experienta in lucrul cu tuburile (ultima oara am pus mana pe un tub la varsta de 12 ani cand am desfacut o combina Traviata si am facut-o bucati, de am si acum rezistente de putere);2. iar in electronica am ceva proiecte: de la kit-urile radio rusesti, pe la 10 ani,(faine de tot - acolo gaseai tot ce trebuie), amplificator de 10W tot kit dar romanesc (pe la 14 ani) iar acum nu de mult am facut un regulator de incarcare pentru generatorul eolian;Oricum foarte "subtire" experienta pentru a aborda un astfel de proiect numai cu doua multimetre si un letcon. Link spre comentariu
Depanatoru Postat Februarie 16, 2009 Partajează Postat Februarie 16, 2009 Experienta practica trebuie sa mearga mana in mana cu simularea , altfel simulezi balarii . Link spre comentariu
florint Postat Februarie 16, 2009 Partajează Postat Februarie 16, 2009 Experienta practica trebuie sa mearga mana in mana cu simularea , altfel simulezi balarii .De acord. Asta este si rolul simularii - obisnuirea cu diferite situatii posibile din practica (cazul meu), proiectarea de finete cazul lui Sebi, plus ca este mai ieftin sa proiectezi pe hartie apoi acele calcule sunt verificate prin modele matematice (simulate) iar apoi verificam cu situatia reala. In acest lant daca iese balarii atunci se cauta "buba" - modelul, proiectarea, etc.Am reusit un prim model a lui 6N9S (consider ca se poate si mai bine):* 6N9S LTSpice model.subckt 6N9S P G K Bp P K I=((0.001265861028m)+(7.891329464e-006m)*V(G,K))*uramp((69.57011582)*V(G,K)+V(P,K)+(42.65482088))**1.5 * V(P,K)/(V(P,K)+(7.447392464))CGK G K 1.7pCGP G P 1.5pCPK P K 0.3p.ends 6N9S Link spre comentariu
sebi_c Postat Februarie 16, 2009 Partajează Postat Februarie 16, 2009 Florin, cum ai facut modelul? Eu folosesc programelul din matlab si aflu parametrii de subcircuit: mu, ..., stil Koren. Tu ce abordare folosesti? Tu vad ca pui coeeficientii direct in ecuatia triodei (ca o sursa de curent). N-am stat sa o analizez bine, dar cred ca cel mai comod e sa folosesti metoda Koren (o gasesti la Koren pe site). Oricum esti original!Verifica si convergenta si e destul de usor de manevrat. Se introduc date sub forma de tabel (matrice) si se obtine si un scor de apropiere. Pacat ca merge usor numai cu o versiune de matlab mai veche pe care eu o am. Poti sa-mi dai pe personala un mesaj pentru alte detalii.Eu acum sunt destul de ocupat cu cablajul pt GU19, dar o sa vad ce pot face. Link spre comentariu
sebi_c Postat Februarie 16, 2009 Partajează Postat Februarie 16, 2009 Florin, ai realizari frumoase, chiar daca sunt demult. Referitor la Igrila, ar fi fost interesant sa fie si cu Ug<0, adica sa surprinzi, momentul. Chestiunea era ca am avut ceva contradictii aici, privind comportamentul grilei sub zero volt (are un curent f. mic rezidual). Bieninteles ca cineva, care vede izolatia completa dintre grila si catod si potentialele respective, crede ca nu exista de loc curent. Aceeasi chestiune e valabila si la canalul MOS, care este izolat zdravan fata de grila.Imi place mult analiza ta cu datele introduse in Excel! Eu nu m-am gandit la asta (Eu nici nu prea ma pricep la Excel)!Totusi am observat ceva limitari la LTspice privind distorsiunile. La puteri mai mici se afiseaza (Spice error log) valori mai mari decat la puteri mari. Nu cred ca e adevarat! De ce? Pentru ca m-am uitat la distorsiunile sursei de intrare (un generator aproape ideal) si regaseai si acolo distorsiunile. Cred ca e datorata reprezentarii numerelor. Cred ca e corect, daca din distorsiunile de la iesire (de tensiune) le scazi pe cele de la intrare. E o parere! Link spre comentariu
Vizitator Postat Februarie 16, 2009 Partajează Postat Februarie 16, 2009 Cam asta ar fi practic,eu cotez acest amplificator ca avind 8w chiar daca el scote vreo 12W sau ceva mai mult. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum