Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Alimentare laptop vechi

luciann

Postări Recomandate

• Administratori

fa mai clare pozele, eu de asta si ziceam ca ti-a tremurat mana pentru ca din poza cu mufa sau ce este nu se intelege absolut nimic

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 17
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• luciann

10

• Badman

5

• traianpop

1

• Blind

1

Top autori în acest subiect

E mufa care intra, e partea practic care intra in mufa placi de baza, partea opusa parti unde vin lipite firele cum sar zice, vroiam sa vezi ordinea firelor, de aia am si numerotat asa cu sunt numerotate ele, doar ca din poza nu se intelege, la transformator e ok sau mai fac poze?

Link spre comentariu

pe pinouts.ru n-ai g?sit nimic s? semene cu mufa ta???în alt? ordine de idei, considerând c? nu s-au f?cut modific?ri, ar trebui s? fie cam a?a:firele negre GNDfirul ro?u +... ce tensiune o aveafirul alb tensiune de controldac? ai multimetru e ?i mai bine: m?sori tensiunile pe fire, s? te convingi c? e a?a cum cred eu.dup? care, desfaci lapul, ?i te ui?i atent la mufa mam? de alimentare... teoretic, trebuie ca tensiunea de alimentare de pe firul ro?u ? intre într-un alt stabilizator de pe plac?, posibil unul în comuta?ie care s? scoat? mai multe tensiuni separate, iar firul alb s? duc? la un montaj, atenuator plus inversor, ceva de genul, care s? intre într-un circuit sesizor "baterie bun?"... sau direct în vre-un pin de chipset... sunt valabile ambele cazuri, uneori. vezi ?i în alimentator unde ?i cum se formeaz? tensiunea pe firul alb, s? te asiguri c? nu bat eu câmpii aici!! :Dde asemenea, caut? ceva manuale de service pentru lapul t?u: de regul? se d? ?i schema alimentatorului cu care se livreaz? standard laptopul cu pricina!!!P.S. dup? ce se ajunge la vre-o concluzie pe-aici, o s? cur?? b?t?ile pe spate dintre 2 maramure?eni care se întâlnesc pe net... nu de alta, dar poate mai apare careva pe forum cu o problem? asem?n?toare la acela?i model de laptop...

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări