Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Tranzistoare TP 7132

Vizitator marinike

Postări Recomandate

Vizitator marinike

Buna ziua!Imi poate spune cineva de unde se pot procura tranzistoare de tipul TRW TP71329-2035C sau TRW TP7110T9-2405C?Eu nu am gasit niciunul dintre aceste doua tipuri pe internet si din pacate nu am deocamdata nici caracteristicile lor pentru a putea gasi un echivalent.Ma poate ajuta cineva?Va multumesc!Costin

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 7
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• MifTy

1

Top autori în acest subiect

Vizitator marinike

Crede-ma ca unul din locurile unde am cautat este Catalogul Datasheet...Poti fi mai explicit, te rog! Cum pot gasi un echivalent la ceva ce nu exista in baza lor de date si ale carui caracteristici nu le stiu?Multumesc!

Link spre comentariu
Vizitator marinike

Am reusit sa gasesc doua tipuri de tranzistoare echivalente celor de mai sus, insa le-am cautat pe la toate magazinele de componente electronice din Bucuresti si pe cateva magazine online fara sa obtin vreun rezultat.Este vorba de 2N4429 (echivalent BLX91) si 2N4431(echivalent 2SC3141).Are cineva idee daca le pot gasi pe piata romaneasca?Daca va intrebati la ce sunt folosite aceste tranzistoare, raspunsul este: modul de UIF de la radioaltimetre.Multumesc!

Link spre comentariu

dac? e?ti din bucale, vezi pe maica domnului, dar nu garanteaz? nimeni c? iei marf? ok.altminteri, capodimonte/metrafo sau tme...dac? te ?ine buzunarul, mouser, digikey, radioshack :ciuda: (adaug? loca?ia la profil, c? dac? nu ?tim unde stai nu avem cum s?-?i spunem unde s? te duci...)

Link spre comentariu
Vizitator marinike

Legat de tranzistoarele 2N4429, imi poate explica cineva de ce are terminalele sub forma aceea de "aripioare" si nu sub forma unor terminale clasice? Are vreun rol acea forma?Multumesc!

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări