Vizitator AurDragos Postat Ianuarie 28, 2009 Partajează Postat Ianuarie 28, 2009 Salut!Prima data pe aici, prima data cand imi construiesc incinte acustice.Vreau sa-mi cumpar difuzoare MOREL si as avea nevoie de o schema a filtrelor pasive.Voi avea doua subwoofere MOREL UW 1058 in doua incinte separate fiecare cu cate un filtru pasiv, si inca doua incinte cu tweetere tot MOREL ST 1308 si ca medii am la alegere intre MOREL EM 428 sau MOREL ECW 638 (din gama woofer), tot cu filtre separate, fiecare filtru cu cutia sa.Urmaresc calitate audio maxima, prefer ca subwooferul sa fie taiat de la 28(30)hz pana la 100(110) hz, din cate am inteles va avea o bobina mare grea de cupru (puritate 99,99%) grosa de 2mm. Iar mediile si inaltele taiate pentru o calitate audio maxima.Ascult Jazz, Rock.Mi s-a spus ca subwooferul se preteaza intr-o cutie inchisa.Astept sfaturi, sper sa vina cat mai repede, pana nu fac vreo prostie.Multumesc anticipat! Link spre comentariu
radue Postat Ianuarie 28, 2009 Partajează Postat Ianuarie 28, 2009 Modifica titlul te rog.Nu mai folosi Caps Look in titlu, e ca si cum ai striga la toata lumea! Link spre comentariu
Vizitator AurDragos Postat Ianuarie 28, 2009 Partajează Postat Ianuarie 28, 2009 Ati putea sa ma indrumati spre cineva care confectioneaza filtre de calitate superioara?Multam! Link spre comentariu
Jimmy Postat Ianuarie 28, 2009 Partajează Postat Ianuarie 28, 2009 uite aici: viewtopic.php?f=61&t=14458 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum