Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Filtre si incinte pentru difuzoare MOREL

Vizitator AurDragos

Postări Recomandate

Vizitator AurDragos

Salut!Prima data pe aici, prima data cand imi construiesc incinte acustice.Vreau sa-mi cumpar difuzoare MOREL si as avea nevoie de o schema a filtrelor pasive.Voi avea doua subwoofere MOREL UW 1058 in doua incinte separate fiecare cu cate un filtru pasiv, si inca doua incinte cu tweetere tot MOREL ST 1308 si ca medii am la alegere intre MOREL EM 428 sau MOREL ECW 638 (din gama woofer), tot cu filtre separate, fiecare filtru cu cutia sa.Urmaresc calitate audio maxima, prefer ca subwooferul sa fie taiat de la 28(30)hz pana la 100(110) hz, din cate am inteles va avea o bobina mare grea de cupru (puritate 99,99%) grosa de 2mm. Iar mediile si inaltele taiate pentru o calitate audio maxima.Ascult Jazz, Rock.Mi s-a spus ca subwooferul se preteaza intr-o cutie inchisa.Astept sfaturi, sper sa vina cat mai repede, pana nu fac vreo prostie.Multumesc anticipat!

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 3
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• radue

1

• Jimmy

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări