MDshelll Postat Ianuarie 28, 2009 Partajează Postat Ianuarie 28, 2009 Salut, am cumparat un Logan nou, si nu are difuzoare in spate :( As vrea sa pun ceva mai performant decat difuzoarele de pe usi. Ma intereseaza ceva cu SPL mare, "sa urle tare" Nu ma intereseaza sa aiba prea mult bass, mai multe medii si inalte. Astept niste recomandari.. Multumesc. Link spre comentariu
ari_panterra Postat Ianuarie 28, 2009 Partajează Postat Ianuarie 28, 2009 sunt multe difuri care merg montate acolo,depinde de banii pe care esti dispus sa-i dai si puterea aplicata.daca vrei ceva mai special ,eu i-ti recomand hertz. Link spre comentariu
MDshelll Postat Ianuarie 28, 2009 Autor Partajează Postat Ianuarie 28, 2009 Ok, da-mi un model, defapt ma gandeam sa pun si ceva amplificator asa pe la 2x150w Link spre comentariu
ari_panterra Postat Ianuarie 28, 2009 Partajează Postat Ianuarie 28, 2009 la logan pe spate poti pune si de6.5inch(165mm) asa ca http://www.be-loud.ro/produse/Difuzoare_auto/HERTZ/ ,bani sa ai,iar daca dai banii pe asa ceva si vrei si amplificator,cauta un audison,harman-kardon,helix,....ceva finutz,cu pretentii, cat despre masina nu i-ar strica o izolatie fonica.succes! Link spre comentariu
Bogdi16 Postat Februarie 2, 2009 Partajează Postat Februarie 2, 2009 Bun...difuzoare are ....amplificator are, Dar un HU bun ai? Link spre comentariu
ari_panterra Postat Februarie 3, 2009 Partajează Postat Februarie 3, 2009 cui ii este adresata intrebarea? Link spre comentariu
Bogdi16 Postat Februarie 4, 2009 Partajează Postat Februarie 4, 2009 Lui MDshelll, probabil ca exprimarea a lasat de dorit :a: Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum