SirRoger Postat Ianuarie 28, 2009 Partajează Postat Ianuarie 28, 2009 Imi poate spune cineva unde se gaseste de cumparat un transformator de centrala termica Protherm LYNX?Traf-ul are in secundar 2 infasurari: 9V-0.22A si 24V-0.8A.Multumesc. Link spre comentariu
Administratori Badman Postat Ianuarie 28, 2009 Administratori Partajează Postat Ianuarie 28, 2009 iei la pieptanat toate magazinele online si sigur gasestidin pacate nu pot sa-ti dau linkuri de magazine ca se considera reclama si iau BAN Link spre comentariu
adicontakt Postat Ianuarie 28, 2009 Partajează Postat Ianuarie 28, 2009 si cine iti da ban? vasile? Link spre comentariu
Administratori Badman Postat Ianuarie 28, 2009 Administratori Partajează Postat Ianuarie 28, 2009 Comunistul de mai sus, Mitica Link spre comentariu
Vizitator viobio Postat Ianuarie 28, 2009 Partajează Postat Ianuarie 28, 2009 Imi poate spune cineva unde se gaseste de cumparat un transformator de centrala termica Protherm LYNX?Traf-ul are in secundar 2 infasurari: 9V-0.22A si 24V-0.8A.Multumesc.vorbiti cu dj dog de pe forum sa va bobineze unul putin supradimensionat,pe amperaj Link spre comentariu
SirRoger Postat Ianuarie 29, 2009 Autor Partajează Postat Ianuarie 29, 2009 Vasile crede-ma ca am cautat in magazine on-line inainte de a posta, dar fara succes. Nici firma producatoare, MYRRA, nu mai realizeaza acest model de traf... Ma gandeam ca are cineva vreo placa cu procesorul dus si traful bun...... Pt. viobio Multumesc, cred ca asa voi proceda. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum