Vizitator lucian_v Postat Aprilie 6, 2005 Partajează Postat Aprilie 6, 2005 In primul rand salut.Am gasit pe net vreo 2 osciloscoape software, unul prin placa de sunet a calculatorului iar altul pentru portul paralel. A folosit ceneva asa ceva? Ce caracteristici au astea? Stiti vreunul bun ?Va multumesc! Link spre comentariu
Craciun Postat Aprilie 7, 2005 Partajează Postat Aprilie 7, 2005 Nu sunt performante. Cel care foloseste placa audio nu ai cum sa il utilizezi in RF de fapt peste 20-30khz nu te mai bazezi pe el. Cel cu portul paralel depinde de ce interfata ii pui inaintea portului, dar nu obtii mare lucru. Deci osciloscop SW performant care sa utilizeze doar HW pe care il are calculatorul nu exista. Exista DSO (digital storgae osciloscope) care e o scula f. buna separata dar si pretul e pe masura. E drept ca partea de stocare digitala o poti realiza si cu calculatorul dar repet nu poti fara o interfata pretentioasa. Vezi la telezimex niste preturi la osciloscoape dedicate! Eu cred ca un Hameg la vreo 20 mil. face toti banii daca are o banda de >100Mhz. Bafta! Link spre comentariu
Vizitator lucian_v Postat Aprilie 7, 2005 Partajează Postat Aprilie 7, 2005 Am inteles. Multumesc pentru raspuns. nu se merita sa dau 20 de mil pt unu ca mine care are nevoie de asa ceva foarte rar. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum