tranzistor Postat Ianuarie 28, 2009 Partajează Postat Ianuarie 28, 2009 am inteles! Cum se poate cupla si la ce,daca este turometruDac? este turometru, înseamn? c? se poate m?sura turul pantalonilor.Ca s?-l po?i cupla î?i trebuie o cupl?.Verific? dac? ai cupl? la turul pantalonilor. Dac? nu ai, trebuie s? mergi la un croitor ca s?-i pun? elementul respectiv. Este posibil ca pantalonii dumitale s? nu admit? ata?area unei cuple.D? am?nunte despre ce tip de pantaloni ai. de mult nu am mai ras asa bine! App:io nu mai inteleg nimic,parca pana acuma scotea 24v,iar acuma masoara turatiile.... Link spre comentariu
Vizitator nssg Postat Ianuarie 28, 2009 Partajează Postat Ianuarie 28, 2009 adicontakt mi-a trimis informatia asta(turometru cu afisaj)are cineva o schema ptr.conexiune?? :sparge:am pus si poze Link spre comentariu
Vizitator amator Postat Ianuarie 28, 2009 Partajează Postat Ianuarie 28, 2009 Schema de conexiune ar fi?Trebuie sa ma familiarizez cu denumirile si termenii din acest domeniu.Multumesc!!!!Întreba?i dac? ceea ce ave?i dumneavoastr? ar fi schem? de conexiune. Este posibil.Întradev?r este necesar s? v? familiariza?i cu denumirile ?i termenii din domeniul conexiunilor.Cu pl?cere !!!!. Link spre comentariu
Vizitator nssg Postat Ianuarie 28, 2009 Partajează Postat Ianuarie 28, 2009 Schema de conexiune dintre ce am si cititorul de deplasare sau montajul mousului. Link spre comentariu
Vizitator amator Postat Ianuarie 28, 2009 Partajează Postat Ianuarie 28, 2009 adicontakt mi-a trimis informatia asta(turometru cu afisaj)are cineva o schema ptr.conexiune?? :sparge:am pus si pozeAici g?siti tot ce v? trebuie ca s? ?ti?i despre conexiuni:http://fmi.unibuc.ro/ro/vaduva_ion/În josul paginii respective, ave?i 106 c?r?i de citit ?i 7 lucr?ri diverse.Sper s? v? familiariza?i acum cu conexiunile, publica?ia "Asupra spatiilor cu conexiune afina constanta, asociate unor algebre reale", trebuie s? aib? ?i scheme.Succes la înv???tur?. Link spre comentariu
Vizitator amator Postat Ianuarie 28, 2009 Partajează Postat Ianuarie 28, 2009 Schema de conexiune dintre ce am si cititorul de deplasare sau montajul mousului. Dar nu ne-a?i spus ce ave?i.C? asta v? întrebam ?i noi : " Ce-ave?i domnule ?"?i vorbind despre deplasare. Nu ?tia?i c? nu este s?n?tos ca s? cite?ti în timp ce te deplasezi ? Vi se pot strica ochii.Dar nu ne-a?i l?murit unde a?i montat mousul Link spre comentariu
Administratori Badman Postat Ianuarie 28, 2009 Administratori Partajează Postat Ianuarie 28, 2009 Nu ati putea sa scrieti CORECT ROMANESTE ?Eu m-am chinuit ceva sa inteleg ce vor sa scrie nunii, aici nu e chat dar poate v-ati prins de asta Link spre comentariu
MifTy Postat Ianuarie 29, 2009 Partajează Postat Ianuarie 29, 2009 yo9hrb, eu zic s? copiezi topicul la bodeg?, iar originalul r?mas aici s?-l cure?i de mi?touri, c? pân? acuma a?i n?ucit omul de cap!!!! dup? care îl l?murim serios ce ?i cum... ok?? Link spre comentariu
Vizitator nistor35 Postat Septembrie 5, 2009 Partajează Postat Septembrie 5, 2009 Daupa cum am vazut ar putea fi un monitor de impulsuri/viteza, uite aici linkul de unde am luat informatia http://www.kempstoncontrols.co.uk/parts ... NITOR.html Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum