Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Ce poate sa fie?

Vizitator nssg

Postări Recomandate

am inteles! Cum se poate cupla si la ce,daca este turometru

Dac? este turometru, înseamn? c? se poate m?sura turul pantalonilor.Ca s?-l po?i cupla î?i trebuie o cupl?.Verific? dac? ai cupl? la turul pantalonilor. Dac? nu ai, trebuie s? mergi la un croitor ca s?-i pun? elementul respectiv. Este posibil ca pantalonii dumitale s? nu admit? ata?area unei cuple.D? am?nunte despre ce tip de pantaloni ai. :nebun:
de mult nu am mai ras asa bine! App:io nu mai inteleg nimic,parca pana acuma scotea 24v,iar acuma masoara turatiile....
Link spre comentariu
  • Răspunsuri 24
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• adicontakt

3

• tranzistor

2

• Badman

1

• Blind

1

Top autori în acest subiect

Vizitator amator

Schema de conexiune ar fi?Trebuie sa ma familiarizez cu denumirile si termenii din acest domeniu.Multumesc!!!!

Întreba?i dac? ceea ce ave?i dumneavoastr? ar fi schem? de conexiune. Este posibil.Întradev?r este necesar s? v? familiariza?i cu denumirile ?i termenii din domeniul conexiunilor.Cu pl?cere !!!!.
Link spre comentariu
Vizitator amator

adicontakt mi-a trimis informatia asta(turometru cu afisaj)are cineva o schema ptr.conexiune?? :sparge:am pus si poze

Aici g?siti tot ce v? trebuie ca s? ?ti?i despre conexiuni:http://fmi.unibuc.ro/ro/vaduva_ion/În josul paginii respective, ave?i 106 c?r?i de citit ?i 7 lucr?ri diverse.Sper s? v? familiariza?i acum cu conexiunile, publica?ia "Asupra spatiilor cu conexiune afina constanta, asociate unor algebre reale", trebuie s? aib? ?i scheme.Succes la înv???tur?.
Link spre comentariu
Vizitator amator

Schema de conexiune dintre ce am si cititorul de deplasare sau montajul mousului. :38

Dar nu ne-a?i spus ce ave?i.C? asta v? întrebam ?i noi : " Ce-ave?i domnule ?"?i vorbind despre deplasare. Nu ?tia?i c? nu este s?n?tos ca s? cite?ti în timp ce te deplasezi ? Vi se pot strica ochii.Dar nu ne-a?i l?murit unde a?i montat mousul
Link spre comentariu
  • Administratori

Nu ati putea sa scrieti CORECT ROMANESTE ?Eu m-am chinuit ceva sa inteleg ce vor sa scrie nunii, aici nu e chat dar poate v-ati prins de asta

Link spre comentariu

yo9hrb, eu zic s? copiezi topicul la bodeg?, :aut: iar originalul r?mas aici s?-l cure?i de mi?touri, c? pân? acuma a?i n?ucit omul de cap!!!! :bataie dup? care îl l?murim serios ce ?i cum... ok??

Link spre comentariu
  • 7 luni mai târziu...

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări