Vizitator nssg Postat Ianuarie 28, 2009 Partajează Postat Ianuarie 28, 2009 l-am luat de la un panou electric de la un utilaj dezafectat,l-am luat pentru piese.Are alimentare la 220v si iesire la 24 vcc.Ce pot sa fac cu el? Link spre comentariu
tranzistor Postat Ianuarie 28, 2009 Partajează Postat Ianuarie 28, 2009 Pai deci un trafo cu redresare?Daca ai ceva putere poti face un amplif cu el,da nu prea obtii nimic cu 24v Link spre comentariu
adicontakt Postat Ianuarie 28, 2009 Partajează Postat Ianuarie 28, 2009 sursa reglabila de tensiune poti face . foarte utila pt toti electronistii Link spre comentariu
Blind Postat Ianuarie 28, 2009 Partajează Postat Ianuarie 28, 2009 Ar fi bine sa descrii piesa respectiva, sa pui cateva poze, dupa care sa lasi lumea sa se pronunte, pe nevazute nu iti poate spune nimeni exact ce anume ai "in ograda". Link spre comentariu
Vizitator nssg Postat Ianuarie 28, 2009 Partajează Postat Ianuarie 28, 2009 [attachment=1]DSC06028~1.JPG[/attachment][attachment=0]Picture~1.jpg[/attachment]Iertati_ma Link spre comentariu
adicontakt Postat Ianuarie 28, 2009 Partajează Postat Ianuarie 28, 2009 pune o poza si din fata. din ce vad eu este un aparat de masurare de panou (mai degraba aparat regulator deoarece are si releu care cupleaza(decupleaza ) la o limita) . cel mai probabil regulattor de temperatura(termostat) sau debitmetru (in unitati de %) dar poate fi si altceva.ce ai vazut tu ,marcat este transformatorul cu care este alimentat aparatul Link spre comentariu
Vizitator nssg Postat Ianuarie 28, 2009 Partajează Postat Ianuarie 28, 2009 [attachment=0]DSC06018~1.JPG[/attachment] Mltumesc si scuze!! Link spre comentariu
adicontakt Postat Ianuarie 28, 2009 Partajează Postat Ianuarie 28, 2009 pare a fi un turometru dupa indicare (min-1 din cite stiu e turatia). daca esti incepator si nu prea stii ce sa faci cu el sfatul meu ar fi s ail scoti la vinzare, nu are rost sa il dezmembrezi Link spre comentariu
Vizitator nssg Postat Ianuarie 28, 2009 Partajează Postat Ianuarie 28, 2009 am inteles! Cum se poate cupla si la ce,daca este turometru Link spre comentariu
Vizitator amator Postat Ianuarie 28, 2009 Partajează Postat Ianuarie 28, 2009 am inteles! Cum se poate cupla si la ce,daca este turometruDac? este turometru, înseamn? c? se poate m?sura turul pantalonilor.Ca s?-l po?i cupla î?i trebuie o cupl?. Verific? dac? ai cupl? la turul pantalonilor. Dac? nu ai, trebuie s? mergi la un croitor ca s?-i pun? elementul respectiv. Este posibil ca pantalonii dumitale s? nu admit? ata?area unei cuple. D? am?nunte despre ce tip de pantaloni ai. Edit: Undeva, pe la regulamentul acestei sectiuni, scrie o rugaminte de-a mea: Fara mistouri! Nimeni nu s-a nascut invatat, iar rostul acestei sectiuni este de a-i indruma pe cei care acum se apuca de treaba asta numita electronica. Daca vei pune vreodata o intrebare despre diagrama Schaeffler, cum va trebui sa-ti raspund? Acum, serios vorbind: se cupleaza la un traductor de turatie. Sunt o gramada de tipuri. Poate fi si un amarat de optocuplor si un disc cu fante. Incearca sa vezi de pe unde a fost defrisat. YO9HRB Link spre comentariu
Vizitator nssg Postat Ianuarie 28, 2009 Partajează Postat Ianuarie 28, 2009 Ca cititor de deplasare la un utilaj se poate conecta? Link spre comentariu
Vizitator amator Postat Ianuarie 28, 2009 Partajează Postat Ianuarie 28, 2009 am inteles este vorba de conectare se poate conecta?Dac? ?tii s? lucrezi cu conectori, da.Dac nu ?ti s? lucrezi cu conectori, atunci spune-ne cu ce ?tii s? lucrezi. Link spre comentariu
Vizitator nssg Postat Ianuarie 28, 2009 Partajează Postat Ianuarie 28, 2009 Folosirea unui montaj di-trun mous optic conectat la afisaj ar merge? Link spre comentariu
Vizitator amator Postat Ianuarie 28, 2009 Partajează Postat Ianuarie 28, 2009 Folosirea unui montaj di-trun mous optic conectat la afisaj ar merge? E vident.Te a i prin sî. Link spre comentariu
Vizitator nssg Postat Ianuarie 28, 2009 Partajează Postat Ianuarie 28, 2009 Schema de conexiune ar fi?Trebuie sa ma familiarizez cu denumirile si termenii din acest domeniu.Multumesc!!!! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum