niceguy12 Postat Ianuarie 5, 2013 Partajează Postat Ianuarie 5, 2013 receptorul primeste semnal la fel si picul pe pinul 3, cand apas pe switch ca sa invete semnalul de la telecomanda nu se intampla nimic nu se aprinde ledul. nici pe iesire pinul 7 nu e semnal.....ori sa dus picul(de citit il pot citi de sters nu dupa ce il sterg si ii dau sal citeasca tot ce aveam pe el e) ori hexul nu e bun ori schema nu e buna..... Link spre comentariu
XAN77 Postat Ianuarie 5, 2013 Partajează Postat Ianuarie 5, 2013 cum adica nu merge sters, si dupa ce-l stergi pe el e tot softul de dinainte de stergere? Mai verifica treaba asta. Dai stergere si blank ceck, daca nu e blank e problema la programare/programator/picLE vezi ca aceste hexuri dezactiveaza MCLR, si e nevoie de o secventa mai speciala la initierea programarii. Are softul de control al pickit2 ceva optiuni speciale pentru cazurile astea> Tools/Use Vpp first program entry ceva de genu Link spre comentariu
niceguy12 Postat Ianuarie 5, 2013 Partajează Postat Ianuarie 5, 2013 iam dat erase, si dupa iam dat blank check: PROGRAM MEMPRY IS NOT BLANK STARTING ADRESS 0X000000.... Link spre comentariu
XAN77 Postat Ianuarie 5, 2013 Partajează Postat Ianuarie 5, 2013 citeste si verifica ce am editat la postu anterior Link spre comentariu
niceguy12 Postat Ianuarie 20, 2013 Partajează Postat Ianuarie 20, 2013 am rezolvat pana la urma, era picul bushit si cred ca si hexul... Link spre comentariu
niceguy12 Postat Ianuarie 22, 2013 Partajează Postat Ianuarie 22, 2013 Salut la toata lumea, revin cu o intrebare: in locul releului se poate pune un tiristor? si daca da cum ca eu am incercat dar imi ramane mereu cuplat pe deschis. Link spre comentariu
fratello Postat Ianuarie 22, 2013 Partajează Postat Ianuarie 22, 2013 Trebuie sa faci asa ... http://ghadzhigeorgiev.wordpress.com/20 ... thyristor/ Link spre comentariu
niceguy12 Postat Ianuarie 24, 2013 Partajează Postat Ianuarie 24, 2013 Dupa indelungi cautari pe net.... Link spre comentariu
sylver212003 Postat Ianuarie 24, 2013 Partajează Postat Ianuarie 24, 2013 schema e buna,hexul e bun,depinde cum montezi si cat de atent esti cand o proiectezi,schema e destul de simpla Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum